Arapça öğretmeni ya da bu konuda bilgisi olan arkadaşlara acil bir sorum var

mmmrrr

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
196
2
16
İstanbul
Arapça öğretmenliği alanına geçiş yapmak istiyorum,arapçayı hiç bilmiyorum bi kaç eğitim seti aldım ama benim çok kapsamlı bir arapça türkçe sözlüğe ihtiyacım var...okunuşu vs herşeyi olmalı,kağıt kalitesi herşeyi iyi en önemlisi hiç bilmediğim için anlamalıyım...sizden istediğim bu konuda bana yardımcı olmanız...yayın evi sözlük önerirmisiniz lütfen...tşk

din öğretmeniyim,arapça öğretmeni olmak istiyorum yeniden sınavlara girerek,alakam bu şekilde yani...bu dili öğrenmeyi çok istiyorum aynı zamanda

arapça öğretmenliği ya da arap dili ve edebiyatı okuyabilirsin.
5 yıl eğitim süreleri.
ikinci öğretim mevcut.

arap dili ve edebiyatı okursan formasyonun var o yüzden kolaylık olur kazanma aşamasında.

tşk...bunların araştırmasını yaptım benim sizden istediğim
ayrıntılı,çok kapsamlı,okunuşu arapçası türkçesi herşeyi olan anşıla bilir olan .ilkkez öğrenicek biri için sözlük,,,ne önerirsiniz yayın evi vs...fiyatı önemli değil
faydalanmam anlamam ve kapsamlı olması önemli benim için...arkadaşlar yardımcı olursanız biran önce almak istiyorum
yayın evi yazarı vs

nt mağazaları var.
onlar da arapça setlerden çok var.
ben de bakmıştım ama aklımda şu an kalmadı isim vs.
ayrıca dilforumlarına da sorabilirsin.

abdul kadir şehit oğlunun eğitim setini aldım
ama sözlük arıyorum pekte anlamıyorum
bi çok yerden yardım
istedim ama saolsunlar pek yardım sever değillerdi,bilgilerini paylaşmak istemediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…