Arapça Bilenler

Hayalperestleydi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
207
49
26
20190820_193257.jpg

Merhaba bu Arapça yazı mı ne yazıyor acaba bilenler bakabilir mi teşekkür ederim

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2300196 Merhaba herkese yardımınıza ihtiyacım var bunu evimde buldum burada ne yazıyor acaba Arapça mı ne bu böyle bilenler anlayanlar lütfen yardım edin
Ben arapça biliyorum ama bu çok karışık yazılmis siz yazmadiysaniz yada yazdirmadiysaniz bu tılsım büyüsü olabilir kötülük icin yapılıyor aynisini ablamin oglunun ustunde bulduk etli kurbanıydı 3 aylık erkek çocuğuna yapmisti allahtan korkmaz

Ben arapça biliyorum ama bu çok karışık yazılmis siz yazmadiysaniz yada yazdirmadiysaniz bu tılsım büyüsü olabilir kötülük icin yapılıyor aynisini ablamin oglunun ustunde bulduk etli kurbanıydı 3 aylık erkek çocuğuna yapmisti allahtan korkmaz
Allahtan korkmazlar yaa 3 aylık bebekten ne isterler yazıklar olsun

Allahtan korkmazlar yaa 3 aylık bebekten ne isterler yazıklar olsun
Nasıl kotu bi süreçti anlatamam 3 aylık çocuk surekli agliyor diye aciledeydi her aksam doğar doğmaz ablama muska şeklinde vermişti oglumda agliyordu kucukken takardım faydasını gördüm cevşen demis ablamda takmış cocuk surekli korku agliyordu durmadan 7 8 aylık olduğunda fark etmis iste ne diycen böyle insanlara

Hayatında herşey yolunda giderken beklenmedik bir kötüleşme var ise iyi amaçla yapılmamış Arapçamı belli değil el yazısı olduğu için ama bir amaçla yazıldığı belli evli isen bunu eşine göster Bunun ne olabileceği ile ilgili fikrini sor kimin yapmış olabileceğini sır ama tartışma niyeti ile değil dertleşme niyetiyle tek bir kişiye birşey yapılmış olabilir iki kişiye yapılmış olabilir çevrende okuma bilen biri varsa göster

X