Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam biraz geç oldu ama hala lazımsa ve Fasih Arapça ise yardımcı olabilirim
MerhabaBana da yardımcı olur musunuz? Ses kaydı cevirtmem lazım
Merhaba
özelden gonderebilirsiniz
Bende Arapça'yla ilgili bir soru sormak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz acaba ? :)Selam biraz geç oldu ama hala lazımsa ve Fasih Arapça ise yardımcı olabilirim
Meryem bu aralar giremiyor siteye pek. Başka bilen biri varmı bilmiyorum
Buyrun :)Meryem bu aralar giremiyor siteye pek. Başka bilen biri varmı bilmiyorum
Buyrun :)Bende Arapça'yla ilgili bir soru sormak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz acaba ? :)
Kiiiiizzz nerdesin merak ettim seni :) hosgeldin :)Buyrun :)
buyurun. yardımcı olabilirim. arapça englizce franszceKiiiiizzz nerdesin merak ettim seni :) hosgeldin :)
Merhaba yeni uyeyim arapca öğrenmek istiyorum lütfen yanıt verinMerhaba
özelden gonderebilirsiniz
yardımcı olurum kardeşim. ses olarak de öğrenmem lazim.Arapca bilmek istiyorum biraz araştırdım catpat kelimeler biliyorum ama girtlaktan makam vere vere konuşmak için elimden geleni yapacağım kimse yokmu ogretecek
Tel versem nasıl oluryardımcı olurum kardeşim. ses olarak de öğrenmem lazim.
kardeşım. nerede uturuyorsun. kaç yaşındasın. çalışıyormusun.Tel versem nasıl olur
24 yasinda konyaliyim edirne De oturuyorum evet calisiyorumkardeşım. nerede uturuyorsun. kaç yaşındasın. çalışıyormusun.
Telini her istersen nereden veriliyi24 yasinda konyaliyim edirne De oturuyorum evet calisiyorum
tel ıle çok ıstıyorum kardeşim. bı kocam var çoooooooooooooook sıkıntlı. ıstersen yazı olarak arapça konuşalımTelini her istersen nereden veriliyi