• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arap şeyhlerinin düğün pastaları

damlasu

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
522
1
316
Ülkenin en lüks otellerinde düğün yapan gösteriş meraklısı ünlü arap şeyhleri şaşalı tören düzenleyebilmek için oluk gibi para harcıyor.
Bu şeyhlerin orta sınıf bir düğünlerinin masrafları 20 milyon dolara yaklaşırken sadece düğün pastası için 1 milyon doları gözden çıkartıyor.
Arap şeyhlerinin düğünlerine özel pastalar yapan ve ünü bütün dünyaya yayılan Ömer Addihaoui'nin yaptığı pastaların fiyatı 1.6 trilyondan başlıyor.Tamamen bu işle uğraşan Ömer'in düğün sahibinin isteğine göre özel çizimler yaparak hazırladığı pastalar görenlerin ağzını açıkta bırakıyor.
Gösterişte sınırları zorlayan bazı şeyhlerin altın kaplama pastalar bile istediğini bunların fiyatlarının da 3-5 milyon dolara yaklaştığını söyleniyor.
tlzdunroyal_wedding_cakes_26.jpg

t4u0gnroyal_wedding_cakes_27.jpg

royal_wedding_cakes_24.jpg

royal_wedding_cakes_23.jpg

royal_wedding_cakes_22.jpg

royal_wedding_cakes_21.jpg

royal_wedding_cakes_20.jpg

royal_wedding_cakes_19.jpg

royal_wedding_cakes_17.jpg

royal_wedding_cakes_16.jpg

royal_wedding_cakes_14.jpg

royal_wedding_cakes_13.jpg

yuh diyorum.israf israf.dünyada bu kadar aç varken.hele hele filistinli soydaşları acı çekerken.

Evet iste israf masrafi baska seyler icin harcamak varken bunlar pasta yaptiriyor, gosteris olsun iste nolcak, kroler emme para onlarda demi, parayi veren dudugu calan misal, ama bunlari yemege kiyamaz insan ya .

Valla ben çok beğendim, masraflı ve de gereksiz olabilir belki ama o açıdan bakmayın..

Pastacılık ve pasta süsleme, ilgi alanıma girdiği için ben bayıldım..

Sanat eseri gibi, ne kadar emek verilmiş..

Ama tek bıçak darbesi ile o kadar emek boşa gidecek..

Abartıdan başka birşey değil parayı nereye harcayacaklarını şaşırmışlar ... Tek kelimeyle görgüsüzlük

Şu sondaki kocaman pastadan burda 2. düğün çıkarırız valla.:roflol::roflol:
Öğlen düğününe yarısı, akşam düğününe diğer yarısı:roflol:

altın kaplamamı nasıl yani
altın hay o dişlerinizi kırsın emii..

ama pastayı yapanlar gercekten usta birer sanatcı .çok güzel görnüyorlar.aslında fazla büyük değiller ama
ne kullanılmışki bu kadar pahalı tutmuş.
emeğine sağlık canım öpüyorum

Son düzenleme:
arap şeyhi deil de fransızların pastası olsaydı kimse ne israf diyecekti ne görmemişin bilmemnesi olmuş diye burun kıvıracaktı. bu da bi gerçek. araplara ne garezimiz varsa :kahve:

görsellige bakarmısınız eeeeeeee arap yagı bol bulunca.....gerisini siz tamamlayın........

Back