- 12 Şubat 2023
- 606
- 463
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kullanıp güneşe çıktın mı hiç sorun oldu mu bide pembe mi mavi mi önerirsinBen arada kullanıyorum sahteleri de çıkmış dikkat et.. Ben mardinden almistim beyazlatiyor sadece öyle şahsahli bir krem değil zaten
Hic sorun yaşamadım.. Pembe rengini kullanıyorum benCanım kullanıp güneşe çıktın mı hiç sorun oldu mu bide pembe mi mavi mi önerirsin
Balıklama dalmak istemediğim için konuyu açtım zaten bir bilginiz varsa paylaşın.Ne idüğü belirsiz şeylere nasıl böyle korkmadan balıklama dalıyorsunuz?
Teşekkür ederim pembeyle mavi arasında ne fark var genelde hep mavi satılıyorHic sorun yaşamadım.. Pembe rengini kullanıyorum ben
Toplasam 10 kutu bitirmişimdir ama hic mavi merak edipte kullanmadim bnce aynı sadece yapısından dolayı olabilir mavi daha yumuşak kivamda pembe de beyazlatiyor fazla fark yok annemde kullaniyor ordan biliyorumTeşekkür ederim pembeyle mavi arasında ne fark var genelde hep mavi satılıyor
Sürünce fondöten gibi kalıyor dimi beyazlatıyor yıkayınca çıkıyor?Toplasam 10 kutu bitirmişimdir ama hic mavi merak edipte kullanmadim bnce aynı sadece yapısından dolayı olabilir mavi daha yumuşak kivamda pembe de beyazlatiyor fazla fark yok annemde kullaniyor ordan biliyorum
Eğer orijinalse evet kalıyor.. Aldığınız krem vazelin gibiyse sahte kullanmayın sivilcelenme yapabilir..Sürünce fondöten gibi kalıyor dimi beyazlatıyor yıkayınca çıkıyor?
Sizin kreminizin üstünde Arap kızı mı yazıyor Arabi kızı mı oda kafamı çok karıştırıyorEğer orijinalse evet kalıyor.. Aldığınız krem vazelin gibiyse sahte kullanmayın sivilcelenme yapabilir..
Beyazlamak istediğiniz için mi kullanıcı adınız WhiteFox üye olup ilk bu konuyu açmanız bu kullanıcı adınızla hepsi beraber yerinde olmuş.Kızlar daha önce içinizde Arap kızı kremi kullanan varmı kullanıldığı zaman cildi beyazlatıyor mu ve pembe mi mavi mi önerirsiniz sürülüp dışarı çıkılabilir mi çünkü üstünde pudraya gerek kalmaz yazıyor fondöten olarak kullanılır mı kalıcılığı nasıldır?
Hayran oldunuz bana heralde her mesajımı her konumu takip ettiginize göre imza da ister misinizBeyazlamak istediğiniz için mi kullanıcı adınız WhiteFox üye olup ilk bu konuyu açmanız bu kullanıcı adınızla hepsi beraber yerinde olmuş.
Öyle basit kremler kullanmayın cildinize iyi bakın.
İmza atmayı biliyormusun ki, parmak bas senHayran oldunuz bana heralde her mesajımı her konumu takip ettiginize göre imza da ister misiniz
Nereye doğru basayım ?İmza atmayı biliyormusun ki, parmak bas sen