Lekeler, Çiller Arap kızı kremi kullanan varmııı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

anelia

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
644
74
648
Arap kızı kremi kullanan varmı yada bilen?işe yarar bişi mi kızlar?????

ben 1 ay önce kullandım fena deil.etkili bir krem gibi geldi...ama herkeste aynı etkiyi yaparmı bilemem........

Ben kısa bir süre kullandım.Yalnız benim cildim de sivilce problemi yok.Sadece güzellik ve parlaklık versin diye kullanmıştım.ılk anda gerçekten de güzel bir görüntü veriyor.Ancak bir müddet sonra cildin kararmasına sebep oluyor.Birdenbire esmer tenli oluyorsun.Ben de oyüzden kullanmayı bıraktım.Eğer iyi bir cilt bakım ürünü istiyorsan kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben sana amwayin artistry cilt bakım ürünlerini tavsiye ederim.Ben kendim 30 lu yaşlar da olduğum için artistry'nin time difience serisini kullanıyorum.Çok memnunum.Cildime bir parlaklık ve güzellik geldi.

Bende kullanıyorum ve çok memnunum yanık lekelerine ama ateşle yanma sonucu oluşan izlere gayet iyi geliyor fakat esmerleşmek istemiyorsanız bu kremi yüzünüze Gece sürün ve sabah uyandığınız vakit yıkayın asla güneşe çıkmayın ayrıca bu krem gece kremi.... Gündüz kullanılmaz ki...

Son düzenleme:
benim bir arkadaşım tavsiye etti bana bu kremi dönem dönem sivilcelerim çıkıyor acaba söylenen gibi esmerleşmeye sebep olur mu merak ediyorum o yüzden çekiniyorum kullanmaya başka kullanan var mı acaba?

Ben de beyaz olan kremden aldım ve 2 gundur sıvılce cıkan yerlerıne surdum yuzumun ve kocaman sıvılce sabaha kalmamıstı.Çok hosuma gıttı.Cok zor da sürülmüyor,yıkayınca geçiyor.Tek merak ettiğim beyaz olan mı ,pembe olan mı kuru ciltler içindi?Bilen biri cevap verebilir mi?

Önceki yorumları okumadım. Memnun olan var mı bilmiyorum ama bende hiç bir işe yaramadı. Boşuna vakit kaybı... :19:

Ben de beyaz olan kremden aldım ve 2 gundur sıvılce cıkan yerlerıne surdum yuzumun ve kocaman sıvılce sabaha kalmamıstı.Çok hosuma gıttı.Cok zor da sürülmüyor,yıkayınca geçiyor.Tek merak ettiğim beyaz olan mı ,pembe olan mı kuru ciltler içindi?Bilen biri cevap verebilir mi?

beyaz olan gece kremi,pembe olan gündüz kremi

bnde bayadır kullanıyorum m.edip almıştım gerçekten cildime etkileri oldu akşam yatmadan sryorum sabah bi kaldıyorum suratım canlanmış sivilcelerede iyi geliyo alıdığm yerdeki adam bu kremden vazgeçemiycksin demişti bu bitince yine almayı düşünüyorum:16: çokda ucuz 3tl bişi bna 2tl vermişti ama sabah srmeyin diyolar karartıyomuş suratı:20:

Back
X