Aranza ben de katldm. Bir aksilik yoksa eer, ben de Hamileyim

buket_asude

zeynep ecrinin annesiii:)
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.222
580
40
slm arkadaşlar adetimden altı gün geti aşırı bel ağrım ve sık idrara çıkmak gibi şikayetlerim vardı dün test yaptım evde ve sonuç pozitif çok mutluyum ama korkuyorum ya hamile değilsem yanlış çıkma gibi olasılığı varmı bu testlerin annem doktor için biraz daha bekleyelim diyo ama ben sabırsızlanıyorum ne dersiniz hamile olmaya biirmiyim:KK43:

canım tebrikler.hamilesin işte.allah kucağınada almayı nasip etsin.sende hesaplayabilirsin son adet tarihine göre.bide kan testi yaptır.

pozıtıfı gorduysen hamılesın canımm..tebrıkler..

slm gönül ticker inda gördüm de sen de 17+3 günlükmüşsün aynı gün hamiş kalmışız demekki ne güzel tesadüf hihoyyyt birbirimizi arkadaş olarak ekleyelim mi beraber günlerimizi sayarız ne dersin:1hug:

slm arkadaşlar adetimden altı gün geti aşırı bel ağrım ve sık idrara çıkmak gibi şikayetlerim vardı dün test yaptım evde ve sonuç pozitif çok mutluyum ama korkuyorum ya hamile değilsem yanlış çıkma gibi olasılığı varmı bu testlerin annem doktor için biraz daha bekleyelim diyo ama ben sabırsızlanıyorum ne dersiniz hamile olmaya biirmiyim:KK43:

bence hiç korkma buket asude hamilesin canım kan testi yaptır için daha rahat eder hayırlı olsun Allah sizi korusun:CüvCüv:

kesin bebişin yoldadır .hayırlı olsun
bu arada başka nasıl belirtilerin vardı .benimde 10 günüm geçioo ama ben cesaret edip test yapamıyorum .sonuuç hep hüsran olunca .cesarettte kalmıyoo.
ya bu arada bende hiçbir egri sizi yada herhangi belirti yok böyle olanınız varmı ?

hem reglen gelememis hem test sonucun pozitif, hayirli olsun. bir de kan testi verip hamileliginin durumunu tespit edebilirsin ardindan da keseni doktorda Insallah goreceksindir, hayirli olsun, darisi basimiza.

arkadaşlar çok saolun hemde çok dün akşam üzeri zaten dayanamayıp doktora gittim hamileymişim ii hafta önce döllenme olmuş küçücük bi kese gördük doktor çok dikkatli olcan dedi olcam bende inşallah bu arada bana progestan diye bi ilaç vermişti yuvalanmayı kolaylaştırsı diye onunda faydası olmuş tabii alllahım isteyen herkese nasip etsin bu mübarek kandil günü yüzü suyu hürmetine tekrar deseğiniz için saolun canlarım yaa

kesin bebişin yoldadır .hayırlı olsun
bu arada başka nasıl belirtilerin vardı .benimde 10 günüm geçioo ama ben cesaret edip test yapamıyorum .sonuuç hep hüsran olunca .cesarettte kalmıyoo.
ya bu arada bende hiçbir egri sizi yada herhangi belirti yok böyle olanınız varmı ?

canm aşırı bel ağrım ve sık idrara çıkma gibi belirtiler vardı nerdeyse 20 dakkada bi tuvalete gidiyordummm inşallah hamilesindir yap bi test hemen

X