aranızda zona hastalığı geçirdikten sonra hamile kalan varmı?

gulden59

nilim prensesimmmm
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
9.641
550
Merhabalar:
kızlar ben bundan 2 hafta önce zona geçirdim ve doktorumuza korunmadığımızı çocuk düşümndüğümüzü söyledim oda bana şuanda ara vermelisin korunun dedi. sonra 1 hafta sonra konturole gittiğimde çok çabuk atlattığımı.
söyledi gerçektende çok hafif geçirdim çünkü doru dürüst ağrım bile olmadıki zona normalde çok ağır geçiyormuş.
ama tabi 1 hafta boyunca çok yoğun antibiyotik kullandım.

benim şimdisize sormak istediğim .aranızda benim gibi zona geçirdikten sonra hamile kalan varmı?
kaldıysanız nekadar süre sonra kaldınız?

sanıyorum kimse zona geçirmemiş ama ben yinede konuyu güncellemek istiyorum zona geçirdikten sonra hamile kaln varsa lütfen yazarsanız çok sevinirim..

arakadaşım ben hamileliğimin 28. haftasında zona oldum şu an 33 hafatalık hamileyim zona nın bebeğe zararı yokmuş berbat bi hastalık günlerce gece gündüz uyumadım devamlı ıslak pansuman ,krem ,sprey kullandım . çok şükür geçti ağrılarım ama kaşınıyo halaaa
ağır antibiyotik kullanmızsan doktor bu yüzden birz bekleyin demiştir .internetten de araştırdığımda öyle bişey okumadım ben

arakadaşım ben hamileliğimin 28. haftasında zona oldum şu an 33 hafatalık hamileyim zona nın bebeğe zararı yokmuş berbat bi hastalık günlerce gece gündüz uyumadım devamlı ıslak pansuman ,krem ,sprey kullandım . çok şükür geçti ağrılarım ama kaşınıyo halaaa
ağır antibiyotik kullanmızsan doktor bu yüzden birz bekleyin demiştir .internetten de araştırdığımda öyle bişey okumadım ben

Merhaba öncelikle teşekkür ederim.
evet bende internetten araştırdığımda hamilelik öncesi zonayla ilgili bişey yazzmıyo genelde hamilelikte geçirilen zonadan bahsediliyo ama ondada bebekle ilgili bi sorun yok sadece sen ilaç kullanamadığın için daha geç atlatıyosun okadar.
ama ben tabi antibiyotik kullandığım için hafif atlattım ki doktorum genel anlamda daha hafif atlattığımı söyledi çünkü benim sadece 1 2 gün ağrım oldu ve kaşıntımdahi olmadı.
ama benim merakım acaba çocuk için nekadar beklemem gerektiğiydi oyüzdende bu konuyu açtım en azından benim gibi yaşayanlar varsa yazarlar diye
ama bakalım sanıyorum buda önümüzdeki ay doktora gidince belli olacak.
bu arada umarım sende tamamen atlatırsın ve bebişini sağlıklı bişekilde kucağına alırsın..

evet evet sanıyorum aranızda
zona geçiren yok???
ben galiba ilkim :)

M
evet evet sanıyorum aranızda
zona geçiren yok???
ben galiba ilkim :)

Merhaba Gül'den hanım üzerinden çok geçmiş ama şuan aynısı benim başımda dün zona olduğumu öğrendim. Valtrex tablet ve krem verdiler.
Biz de çocuk istediğimiz için korunmuyorduk şimdi ilaç boyunca korunacak ama sorum şu sizin de başınızdan geçti ya ilaç sonrası ne kadar süre sonra tekrar çocuk için korunmayı bıraktınız?
Hastalık sonrası ne kadar süre sonra tekrar korunmayı bırakabiliriz?
Şimdiden teşekkür ederim

X