Aranizda ülke degistiren var mi?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
Selam kizlar..

Ben seneye yurtdisindan Istanbul'a tasinmayi düsünüyorum Allah nasip ederse. Istanbul'da bir is bulup ülkemde calismak istiyorum. Simdiden acabalar basladi..
Daha önce 4 ayligina yasadigim ülkeden ingiltereye ünv nedeniyle gecis yaptim.
Ilk 1.5-2 ay zorlandim ama daha sonra alistim.
Fakat benimki kisa süreli oldugu icin, pek fazla birsey anlayamadim acikcasi.

Ülke degistirenler vardir mutlaka. Uzun süreli ülke degistirmenin iyi ve kötü yönlerini paylasirsaniz sevinirim kizlar.
Özelliklede ÿurtdisindan Türkiye'ye yerlesenler varsa ve tecrübelerini paylasirlarsa cok makbule gecer.

Simdiden tesekkürler.

arkadasim okurken aaaahh aaaahhh dedim.....ben bugun imkanim olsa bi dakka durman giderdin...............senin imkanin varken kac durma:dance:

kac tabiki durma derim bende'
guzel bi is bulduktan sonra istanbulda yasam cok guzeldir eminim.

simdi degilde bende ilerde yerlesmeyi dusunuyorum, ama sanirim ben izmire yerlesecegim. Turkiye olsunda her bir yani guzel memleketimin

ben de 14 yıl yurt dışında yaşadım.
7 senedir türkiyedeyiö.ilk başlarda biraz zor oldu,sebebi yaş olabilir ama şu anda herşey harika ,üniversiteye gidiyorum ,çevrem var ..
yani türkiye ile yurt dışını kıyaslayamıyorum bile.
türkiye gibisi yok :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Selam kizlar..

Ben seneye yurtdisindan Istanbul'a tasinmayi düsünüyorum Allah nasip ederse. Istanbul'da bir is bulup ülkemde calismak istiyorum. Simdiden acabalar basladi..
Daha önce 4 ayligina yasadigim ülkeden ingiltereye ünv nedeniyle gecis yaptim.
Ilk 1.5-2 ay zorlandim ama daha sonra alistim.
Fakat benimki kisa süreli oldugu icin, pek fazla birsey anlayamadim acikcasi.

Ülke degistirenler vardir mutlaka. Uzun süreli ülke degistirmenin iyi ve kötü yönlerini paylasirsaniz sevinirim kizlar.
Özelliklede ÿurtdisindan Türkiye'ye yerlesenler varsa ve tecrübelerini paylasirlarsa cok makbule gecer.

Simdiden tesekkürler.

Yurtdışında doğdum, büyüdüm,okudum....Yaşım 24.
3 yıl önce ailemle memlekete kesin dönüş yaptık.Şuan çalışıyorum ve hayatımdan çook memnunum.Geri dönmek istermisin sorularına HAYIR diyorum çünkü burda mutluyum.:nazar::nazar:
Eğer güzel bir işin olursa burda yaşamak çok güzel inan bana....
Sormak istediğin şerler varsa sorabilirsin canım

bende bir zamanlar senin yaptiginin tam tersini yaptim.türkiye den yabanci bi ülkeye geldim. sonuc; hüsran.simdi buraya alistim alismasina ama hep bir seyler eksik hayatimda. hos geri dönsemde burayla ilgili bazi seyleri unutamiycam.kisacasi biraz karisik.pisman miyim onu bile bilmiyom.bunlarin hepsi benim sahsi fikrimdir genelleme yapmak istemem.ama bu gibi konularda cok iyi düsünmek lazim.....

X