Onkoloji - Kanser ve Türevleri aranızda sintigrafi çektiren varmı ?

ayse_mcam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
166
2
96
41
İstanbul
slm eski fakat aktif olmayan bir üyeydim ... sorum şöyle sintigrafi çektirdim ve bildiğiniz gibi radyoaktif madde aldım fakat önce ultrason sonra sintigrafi çektirmem gerekiyormuş yani boşuna radyasyon almış oldum zararı varmıdır bilenler lütfen yazın teşekkür ederim ...

evet önce ultrasona bakılır.. radyoaktif almak iyi bir şey değil sonuçta , zararına gelince de hastanelerde hergün onlarca kişiye yapılıyor bu test.. bende tiroid sintigrafisi olmuştum zamanında.. akciğer , böbrek , kemik , tiroid , ne sintigrafisi çektirdin cnm..?

Bende bundan 9 sene once yumurtalık kanserı gecırdım ve kemık sıntıgrafısı cektırdım hemde daha 17 yasındayken.... Hıç bır zararı yok radyosyon aldıgımız o kadar sey var kı...

Bendekalp damar sintigrafisi cektiricem carsamba gunu stres yapiyorum ama mecburum cunku kalbimde bi sikinti hissediyorum ve bende anksiyiteye sebep oluyor insallah birsey yoktur

Bendekalp damar sintigrafisi cektiricem carsamba gunu stres yapiyorum ama mecburum cunku kalbimde bi sikinti hissediyorum ve bende anksiyiteye sebep oluyor insallah birsey yoktur
Korkulacak bişe yok ama radyoaktif aldığınız için esinize ve çocuğunuz varsa çok temas etmeyin bence.. Günlük duş alırsanız etkisi azalır die biliorum.. umarım hiç bişe çıkmaz Rabbim şifa versin geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…