Aranızda progestan 200 mg kullanan varmı ?

smg1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mart 2023
2
0
1
28
kızlar 7 haftalık hamileyim ama doktor düşük tehlikemin olduğunu söyledi rahim içinde kanama var dedi çok korkuyorum ilacı oral olarak mı kullandınız yoksa vajina içine mi lütfen gören yazsın

Fitil olarak kullandım ben

Fitil olarak kullanirsan daha etkili olur korkma kullan yat uzan dinlen

Hamile öğrendiğimde beri düşük tehlikeli olduğum için Progestan ilaç iciyorum günde 3defa .Şimdilik 18 haftalik oldum gunde 2defa iciyorum. 2hafta sonra günde 1tane dusucek. Hap olarak içiyorum.

kızlar 7 haftalık hamileyim ama doktor düşük tehlikemin olduğunu söyledi rahim içinde kanama var dedi çok korkuyorum ilacı oral olarak mı kullandınız yoksa vajina içine mi lütfen gören yazsın
Canım kesinlikle iç fitil olarak koyma çünkü illa ki akıyor dökülüyor alttan doktorum çalıştığım halde içeceksin çok zorda kalmadıkça alttan koyma dedi. Uyuyordum sürekli baygındım ama içtim 19 haftalığız 13 hafta gibi kestik ilacı

ben 4-8 hafta arası günde 2 defa oral kullandım, 8-12 hafta arasındayım şuan günde 1 oral kullanıyorum.

Korkacak bir şey yok ki . İlk 3 ay bunlarla karşılaşman çok normal. Ben de kullandım bebiş 8 haftalıkken. Ama bana tablet olarak ağızdan al demişti . Doktoruna danış ona göre kullanma şeklini öğren. Gönlünü de ferah tut. Şuan 17.haftamdayım sancılarım var diye yine önlem amaçlı progestn verdi. Hamilelikte bunlar olacak annesi

Bazı doktorlar kesinlikle fitil olarak al daha etkili diyor tüp bebek doktorum öyle diyordu mesela içersen transfer iptal olur fitil ilarak koyacaksın diyordu diğer doktor içersen daha etkili olur dedi içmenin çok yan etkisi olduğunu söylüyorlar ben hep fitil olarak aldım kandaki progesteron hormonuna bakıyorlar içmek etkili olsaydı içirirdi tüp bebek doktorları sizin doktor ne diyorsa onu yapın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…