ben yeni katıldım ,ilk bebeğimde preeklamsi yaşadım ve 7.5 aylık sezaryan oldum, ve şimdi tekrar bebek istiyorum ama olmuyo, bebek aspirini ve iğne kullanıyorum hergün aranızda böyle sorun yaşayıpda tedavi ile hamile kalan varmı arkadaşlar
bende ilk bebeğimde aynı sorunu yaşadım 8 aylık sezaryan oldum ve aynen 2. bebeği istiyoruz ama olmuyor.Ben pkoluyum aynı zamanda ama ilk bebeğimiz hemen isteyince oldu bu olmuyor korkuyorum da Allah vermiyorsa mutlaka bir sebebi var diyorum tedavi için henüz düşünce aşamasındayız.Sen neden iğne ve aspirin kullanıyorsun ?
benim kanım çok koyu olduğu için hamilelikde tansiyon çok yüksekdii bide zehirlenme yaşadığım için doktorum bebek aspirini ve hipor adında bi iğne verdi 4 aydan beri hergün göbeğimden iğne yapıyorum ama malesef daha hamile kalamadım, 7,5 aylık sezaryan oldum kızım 2 hafta yaşayabildi, bende 10 gün yoğun bakımda kaldım, 14 ay geçti ve şimdi tekrar bebek istiyoruz ama olmuyor (
benim kanım çok koyu olduğu için hamilelikde tansiyon çok yüksekdii bide zehirlenme yaşadığım için doktorum bebek aspirini ve hipor adında bi iğne verdi 4 aydan beri hergün göbeğimden iğne yapıyorum ama malesef daha hamile kalamadım, 7,5 aylık sezaryan oldum kızım 2 hafta yaşayabildi, bende 10 gün yoğun bakımda kaldım, 14 ay geçti ve şimdi tekrar bebek istiyoruz ama olmuyor (
çok geçmiş olsun Allah inşallah sağlıkla doğurabileceğimiz sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz bebekler nasip etsin bu konuyla ilgili bir sayfa açılmış çok önceden bende yeni gördüm arkadaşlar hastane dr ismi falan vermişler oraya da bak istersen