Aranızda oksiput posterior olan var mı

19nisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
145
28
Normalde bebeğin başı sırtımıza doğru olması gerekirken oksiput posterior da başı karnımıza doğrudur. Doktorum da normal doğumun zor olacağını sezeryan olmas gerektiğini söyledi

Canım selam kacıncı haftandasın ya da dogum yaptın mı diye sorayım
Benim 39.haftamın başındayım kız bebek. oksiput posterior yani bebegin yuzu sırtıma dogru bakması gerekirken karnıma dogru dönük
Kafa dogum kanalına inmiyor hala
Normal dogum esnasında bile dönebiliyormus ama belli degil ki neyin ne olacagı..
Kesin sezeryan demedi.bekliyoruz şimdilik

2 aylık olduk canım biz gününü 4 gün geçti normal doğum pozisyonu almadı o yüzden sezeryan oldu

Bebişimin kafası büyük olduğu için doktor bu durumda ya sen ya bebek haşat olur dedi o yüzden sezeryan oldu canım

başka bu durumla karşılaşan biri var mı arkadaşlar?Ben de gebeliğimin 40. haftasını yarın tamamlıyorum, iki haftadır bebeğimin kontrollerinde yüzü bana dönük, bu şekilde doktor doğum kanalına girmez dedi, cumartesi günü tekrar görmek istedi, değişmezse durum sezeryan olucak gibi.. fakat ben normal doğum olası taraftarıyım, bebeğim sağlıklı olduğu müddetçe..pozisyonu değişmiyor mu?tek çare sezaryan mı?nolur cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…