Aranızda NEROX-B kullanan var mı?

sevgi76

<a href="http://pregnancy
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
109
2
Aranızda NEROX-B kullanan var mı?
kızlar merhaba,
benim doktorum hamileliğimin başından beri nerox-b kullanmamı söylemişti.19.haftaya girmeme rağmen henüz hapı kesmedi. bu hapın gebelik kategorisi ilk 3 ay hamilelik için A/C yazıyor. dr.uma hapı kesiyim mi dediğimde devam et dedi. tedavi ile (klomen) hamile kalmıştım. benim durumumda olan varmı. bu hap benim bildiğim gebelik bulantıları için veriliyor. başka bir nedeni var mı paylaşırsanız sevinirim.sağlıcakla kalın...

bulantı için canım.bana da vermişti doktor,b vitamini,bulantıyı azaltıyomuş ama ben içememiştim bulantıdan:)

canım ben de 26. haftamdayım. ben de kullanıyorum. drum daha kullan dedi. ben sebebini sorduğumda bu ilaç seni rahatlatır. kasılma kramp tarzı şeyler yaşamazsın dedi. bende günde bir tane içiyorum. gerçekten hiç kramp falan yaşamadım.

Bende 25.haftaya kadar kullandım, doktorum artık bırakabilirsin dedi ve bıraktım, bulantı için kullanmıştım.

merhaba kızlar,
dandini28,esila@mısra ve simenay cevaplarınız için teşekkürler biraz içim rahatladı. hepinize bebişlerinizle bol sağlıklı günler...

X