evet tecrubende varsa,hangı semttesın.bende son zamanlarda sık gıdıyorum dönuş olmuyor.çocugun varmı.bende muhasebe mezunyum 5 yıllık bi çalışma hayatım oldu.evlendm semt değiştrmek zorunda kaldım gül gibi işimden oldum uzak kaldım die.şimdide iş bulamıyorum kahretsinki.basiretim mi bağlandı nedir evlendim die iş bulamıyorum.belki 50 yere başvurdum yok olmuyor olmuyor.millet bekar eleman arıo galiba anlamadm gitti.iş tecrübemde var üstelik
evet tecrubende varsa,hangı semttesın.bende son zamanlarda sık gıdıyorum dönuş olmuyor.çocugun varmı.
ist bayrampaşadayım henuz çocuğum yok.zaten gittiğim görüşmelerede direk bu soru vuruluyor yüzüme çocuk yapmayı düşnüyormusunz diye hayır diyorum.halbuki istiyorum ama mecburiyetten öyle diyorum.pek ikna edici olmuyor sanırım hayır demem.siz neredensiniz[/QUOTE
ya insanlar okadargarantici olmuşkı bızbıleonlar kadar çoğu şeyi önemsemıyoruz,hemen medennı durum bekarsan nişan varmı nişanlıysan nezaman evlılık evlıysen cocuk dusunuyormusunuz.sankı bızler plansız programsız yaşıyoruz hıcbıseyden haberımız yok sankı onlar yaşam koçu falan...bu kadar özel hayatları deşifre edıcı cevaplar ala ala ne kadar iş gorusmesı havası cıkıyor ortaya çıkmıyor ben cok sıkılıyorum bu durumdan dırekt soyluyorum zaten eleştirilerimi hiç esirgemem.zaten iş olacagına varmıso konusmalarlabana karsılarındakı kısıye saygısızlık goruyorum.sankı kendılerı hep bear.yaşımız geregı elbette.herşey gececek başımızdan.belkı evlıyım yarın boşanacagım belkı.bılemem yarın ne göstercek..başıma ne gelecek.
ist bayrampaşadayım henuz çocuğum yok.zaten gittiğim görüşmelerede direk bu soru vuruluyor yüzüme çocuk yapmayı düşnüyormusunz diye hayır diyorum.halbuki istiyorum ama mecburiyetten öyle diyorum.pek ikna edici olmuyor sanırım hayır demem.siz neredensiniz[/QUOTE
ya insanlar okadargarantici olmuşkı bızbıleonlar kadar çoğu şeyi önemsemıyoruz,hemen medennı durum bekarsan nişan varmı nişanlıysan nezaman evlılık evlıysen cocuk dusunuyormusunuz.sankı bızler plansız programsız yaşıyoruz hıcbıseyden haberımız yok sankı onlar yaşam koçu falan...bu kadar özel hayatları deşifre edıcı cevaplar ala ala ne kadar iş gorusmesı havası cıkıyor ortaya çıkmıyor ben cok sıkılıyorum bu durumdan dırekt soyluyorum zaten eleştirilerimi hiç esirgemem.zaten iş olacagına varmıso konusmalarlabana karsılarındakı kısıye saygısızlık goruyorum.sankı kendılerı hep bear.yaşımız geregı elbette.herşey gececek başımızdan.belkı evlıyım yarın boşanacagım belkı.bılemem yarın ne göstercek..başıma ne gelecek.
Degısık işyerlerınden giriş çıkısım olmus sebeplerı vardır hepsının anlatırız detaylıca neden bu kadar sık iş değiştirdiniz dıyorlar.sonuçta kımse ısten cıkcak dıye ıse alımıyor.bız iş sahıplerını bıle rencıde etmeye çalısmazken sureklı kendı uzerımızde süphecı davranıslarıyla insanı kucumser gıbı tavır aıyorlar.nerde kısmetımız nekadar bılemeyızkı.bız sormuyoruz onlara madem sız bukadar ıyısınız ya sız nıye bugune kadar kı personelınızı elden çıkardınız madem çok açıktasınız,çok ırdelıyodunuz ozaman ılan vermeyın yada torpılle bıyerlerden alın gıtsın.cvmızı yollarızıncelerler.herşey orda var zaten.bızı nıye boşa yoruyorsunuz.bence bunlara bır dur denmelı nasıl onune gecılır bılınmez.
bizi gereksiz ama ihtiyç olara görüyorlar dediğin gibi madem işlerine yaramıyorz torpilli tanıdık birini alsınlar ne die ilan veriyorsunuz.vala iş için bütün hevesim kaçtı evdede otura otura tembelliğe alıştım ama sıkılıyorumda bir yandan.yeni bir iş stresi basıyor bazen.bilmiyorum ne yapıcaz allah hakkımızda hayırlısını versin.bu arada gop tanmışsın yakınmışız :)
.bizi gereksiz ama ihtiyç olara görüyorlar dediğin gibi madem işlerine yaramıyorz torpilli tanıdık birini alsınlar ne die ilan veriyorsunuz.vala iş için bütün hevesim kaçtı evdede otura otura tembelliğe alıştım ama sıkılıyorumda bir yandan.yeni bir iş stresi basıyor bazen.bilmiyorum ne yapıcaz allah hakkımızda hayırlısını versin.bu arada gop tanmışsın yakınmışız :)
Evet goptanım :) yakınız,zamann ve fırsatın olursa görüşebilir,laflayabilirizde,tanışırız hem... :)nekadarlık evlısın..
.
Evet goptanım :) yakınız,zamann ve fırsatın olursa görüşebilir,laflayabilirizde,tanışırız hem... :)nekadarlık evlısın..
evet olabilir.tanışmak güzel olur bu çevrede arkadaşım yok zaten çok sıkılıyorum.istersen msn mi vereyim yada facemi ekleşelim:)
evet olabilir.tanışmak güzel olur bu çevrede arkadaşım yok zaten çok sıkılıyorum.istersen msn mi vereyim yada facemi ekleşelim:)
oluur.. burdan yazılmıyor zannedersem :)) benım özel mesaj hakkım yokmuş.senın varsa sen yazabılırsın msn adresını..yada face olur benımde var ...
oluur.. burdan yazılmıyor zannedersem :)) benım özel mesaj hakkım yokmuş.senın varsa sen yazabılırsın msn adresını..yada face olur benımde var ...
özel mesaj attım ama görmedin sanırım msn adresimi verdim
sımdı gordum canım msne ekledımama goremedım seni.kapalımısın.face adresım msn adresım degıl.onu yazarım ayrıca msnden...özel mesaj attım ama görmedin sanırım msn adresimi verdim
sımdı gordum canım msne ekledımama goremedım seni.kapalımısın.face adresım msn adresım degıl.onu yazarım ayrıca msnden...
vala ekleme talebi gelmedi şekerim yaa.msn açık bkliyorum ama gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?