Bende şu anda 6.denemedeyim. lucrin'de 5.günüm. PGT ile tüp bebek yapılacak. gebelik sağlanırsa ilaç vurulacağız. sevgilerbende de var ve doktor kanda pıhtılaşma bulguları dedi gebelikt sağlanırsa iğne ile kanı sulandıracaklarını söyledi..ayrıca başka doktorlarada soruyorum internet ortamı ile bilgilerinize...
arkadaşlar aynı sorun bende de var.5 tane erken düşüğüm var.iğne kullandıklarımda da oldu.hepsi kimyasal gebelikle sonçlandı.4 tanesinde kendim hamile kaldım.artık kendimde hamile kalamaz oldum.ama şu an 2.miro denememde 5+2 hamileyim.Allah inşallah tamamına erdirir.sabah akşam kan sulandırıcı(innohep 0.45lik),aspirin 100mg ve folbiol kullanıyorum.bakalım çarşamba günü ultrasona girecem.inşallah keseyi görürüz.lütfen dua edin.herşey yolunda gider bende size umut olurum.sizlerin yaşadığı şeyler varmı?
Canım geçmiş olsun. İnşallah bebişini kucağına alırsın. Aynı hastalıktan bendede var. şuanda tüp bebek tedavisindeyim. Ama bana PGT uygulanacakdularımız seninle esen Allahın izni ile görürsün miniğini...ben şubat başı falan gidicem dondurulmuş embryom var adeti bekliyorum hamilelik sağlanırsa iğne olacakmışım..bu iğneler ne kadar biliyormusun ?
benim hikayem hüzünlü 27 haftalık dpoğum yaptım 4,5 ay yaşadı yoğun bakımda bu temmuzda da kaybettik..sebebi erken doğumun ağır gelişme geriliği kan gitmemiş bebeğime vs...çok zor dönemdi Alllah bi daha kimseye yaşatmasın sevgiler..
Canım geçmiş olsun. İnşallah bebişini kucağına alırsın. Aynı hastalıktan bendede var. şuanda tüp bebek tedavisindeyim. Ama bana PGT uygulanacak
Canım geçmiş olsun. İnşallah bebişini kucağına alırsın. Aynı hastalıktan bendede var. şuanda tüp bebek tedavisindeyim. Ama bana PGT uygulanacak
cANIM SİZ TEDAVİYİ NERDEN OLUYORSUNUZ.bENİM EŞİMDE HETEREZİGOT VARcanım bizde aynı dertten muzdaribiz hemde bizim hem eşim hem ben dr ikimizdede olduğu için bebek düşüyor diyor günlük rşim ve ben bebek aspirini kullanıyoruz gebelik oluncada kan sulandırıcı iğne hayırlısı
cANIM SİZ TEDAVİYİ NERDEN OLUYORSUNUZ.bENİM EŞİMDE HETEREZİGOT VAR
bİzde genartta gidiyoruz. Memnun kalmadınmı şimdi kafam karıştı.canım biz genart ta baktırdık hatta 4 tüpbebek orda oldu PGT yaptırdık ama oda tutmadı kısmet şu anda yapılacak bir şey yok para olursa tekrar deneyeceğiz kısmet artık
bende de var ve doktor kanda pıhtılaşma bulguları dedi gebelikt sağlanırsa iğne ile kanı sulandıracaklarını söyledi..ayrıca başka doktorlarada soruyorum internet ortamı ile bilgilerinize...
Merhaba bendr mthfr c677t homozigotum.1 dusugum olmustu ilk gebelik coraspin kullanmadim kalp atisi yoktu.1 kimyasal epopirin kan sulandirici kullanmistim.şu an 5 haftalik hamileyim coraspin ve folbiol 5 mg kullaniyorum.Görüyorun ki dogum yapmissiniz acaba hamileliginizde igne kullandiniz mi coraspin kullandiniz mi ve kac ay cevaplarsanir sevinirimMerhabalar bende de mthfr c677t homozigot çıktı. Nasil bir tedavi yöntemi uyguladiniz acaba? Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?