Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aranızda mthfr c677t homozigot gen taşıyan varmı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende şu anda 6.denemedeyim. lucrin'de 5.günüm. PGT ile tüp bebek yapılacak. gebelik sağlanırsa ilaç vurulacağız. sevgilerbende de var ve doktor kanda pıhtılaşma bulguları dedi gebelikt sağlanırsa iğne ile kanı sulandıracaklarını söyledi..ayrıca başka doktorlarada soruyorum internet ortamı ile bilgilerinize...
- 12 Mayıs 2008
- 32
- 12
- 288
arkadaşlar aynı sorun bende de var.5 tane erken düşüğüm var.iğne kullandıklarımda da oldu.hepsi kimyasal gebelikle sonçlandı.4 tanesinde kendim hamile kaldım.artık kendimde hamile kalamaz oldum.ama şu an 2.miro denememde 5+2 hamileyim.Allah inşallah tamamına erdirir.sabah akşam kan sulandırıcı(innohep 0.45lik),aspirin 100mg ve folbiol kullanıyorum.bakalım çarşamba günü ultrasona girecem.inşallah keseyi görürüz.lütfen dua edin.herşey yolunda gider bende size umut olurum.sizlerin yaşadığı şeyler varmı?
arkadaşlar aynı sorun bende de var.5 tane erken düşüğüm var.iğne kullandıklarımda da oldu.hepsi kimyasal gebelikle sonçlandı.4 tanesinde kendim hamile kaldım.artık kendimde hamile kalamaz oldum.ama şu an 2.miro denememde 5+2 hamileyim.Allah inşallah tamamına erdirir.sabah akşam kan sulandırıcı(innohep 0.45lik),aspirin 100mg ve folbiol kullanıyorum.bakalım çarşamba günü ultrasona girecem.inşallah keseyi görürüz.lütfen dua edin.herşey yolunda gider bende size umut olurum.sizlerin yaşadığı şeyler varmı?
dularımız seninle esen Allahın izni ile görürsün miniğini...ben şubat başı falan gidicem dondurulmuş embryom var adeti bekliyorum hamilelik sağlanırsa iğne olacakmışım..bu iğneler ne kadar biliyormusun ?
benim hikayem hüzünlü 27 haftalık dpoğum yaptım 4,5 ay yaşadı yoğun bakımda bu temmuzda da kaybettik..sebebi erken doğumun ağır gelişme geriliği kan gitmemiş bebeğime vs...çok zor dönemdi Alllah bi daha kimseye yaşatmasın sevgiler..
Canım geçmiş olsun. İnşallah bebişini kucağına alırsın. Aynı hastalıktan bendede var. şuanda tüp bebek tedavisindeyim. Ama bana PGT uygulanacakdularımız seninle esen Allahın izni ile görürsün miniğini...ben şubat başı falan gidicem dondurulmuş embryom var adeti bekliyorum hamilelik sağlanırsa iğne olacakmışım..bu iğneler ne kadar biliyormusun ?
benim hikayem hüzünlü 27 haftalık dpoğum yaptım 4,5 ay yaşadı yoğun bakımda bu temmuzda da kaybettik..sebebi erken doğumun ağır gelişme geriliği kan gitmemiş bebeğime vs...çok zor dönemdi Alllah bi daha kimseye yaşatmasın sevgiler..
Canım geçmiş olsun. İnşallah bebişini kucağına alırsın. Aynı hastalıktan bendede var. şuanda tüp bebek tedavisindeyim. Ama bana PGT uygulanacak
tşk ederim selcen tedavin hayırlı uğurlu olsun canım Pgt nedir bilmiyorum valla
Canım geçmiş olsun. İnşallah bebişini kucağına alırsın. Aynı hastalıktan bendede var. şuanda tüp bebek tedavisindeyim. Ama bana PGT uygulanacak
canım bizde aynı dertten muzdaribiz hemde bizim hem eşim hem ben dr ikimizdede olduğu için bebek düşüyor diyor günlük rşim ve ben bebek aspirini kullanıyoruz gebelik oluncada kan sulandırıcı iğne hayırlısı
cANIM SİZ TEDAVİYİ NERDEN OLUYORSUNUZ.bENİM EŞİMDE HETEREZİGOT VARcanım bizde aynı dertten muzdaribiz hemde bizim hem eşim hem ben dr ikimizdede olduğu için bebek düşüyor diyor günlük rşim ve ben bebek aspirini kullanıyoruz gebelik oluncada kan sulandırıcı iğne hayırlısı
cANIM SİZ TEDAVİYİ NERDEN OLUYORSUNUZ.bENİM EŞİMDE HETEREZİGOT VAR
canım biz genart ta baktırdık hatta 4 tüpbebek orda oldu PGT yaptırdık ama oda tutmadı kısmet şu anda yapılacak bir şey yok para olursa tekrar deneyeceğiz kısmet artık
bİzde genartta gidiyoruz. Memnun kalmadınmı şimdi kafam karıştı.canım biz genart ta baktırdık hatta 4 tüpbebek orda oldu PGT yaptırdık ama oda tutmadı kısmet şu anda yapılacak bir şey yok para olursa tekrar deneyeceğiz kısmet artık
bunlardan biri de benim . gen mutasyonum homozigoz ve malesep ard arda iki düşük yaptım. psikolojim bozuldu. kimle görüştüysem tedaviyle normal insanların risk sınırına iniyorsun diyor ama ben artık bebek düşünemiyorum bile. bu mutasyonu olanların arteriyel ve periferik tromboz riskleri artıyor. yani ilerde bizi kalp krizi damar tıkanıklığı bekliyor olabilir. sigara içilmemeli, kolestrol, hiperlipidemi vb dikkat edilmeli diyor hekimler. gebelik için ise üç ay önce tedaviye başlayıp gebelik boyunca devam eden bir tedaviden bahsediliyor. ben cesaret edemiyorum. geçmiş olsun
ben 3 düşük yaptıktan sonra ankarada sinan beksaç hoca ile homozigot olduğumu öğrendim.Adet günün 1 gün bile geçse kanda gebelik testi yaptırmamı ve kan sulandırıcı iğne,belli günlerde folbiol-coraspin 100-becozym c içmemei ve diyet verdi.Çünküdiyet yapmazsak yine sonuç düşükle sonuçlanırmış.Protein fazla almayın ben 3. düşüğümü bu yüzden kaybettim.hocaya muayene olduğunuzda kaç ay sonra hamile kalmanız gerektiğini söylüyor.ben diyete başladım 3 ay sonra kontrollü hamile kalmamı ve ilk günden itibaren iğneyi vurdurmam gerektiğini söyledi.allah bütün isteyen anneleri hayırlı evlat sahibi yapsın
FAKTÖR Xlll V34L Heterozigot mutasyon saptanmıştır.
Beta Fibrinojen -455 G-A Heterozigot mutasyon saptanmıştır.
MTHFR C677T Heterozigot mutasyon saptanmıştır
MTHFR A1298C Heterozigot mutasyon saptanmıştır
ApoE E3/E3
Ace D/D
PAl-1 4G-5G 5G/5G
FAKTÖR V G1691A (Leiden) Mutasyon saptanmamıştır
FAKTÖR V H1299R (R2) Mutasyon saptanmamıştır
Protrombin G20210A Mutasyon saptanmamıştır
GP llla L33P Mutasyon saptanmamıştır (a/a)
ApoB R3500Q Mutasyon saptanmamıştır
Tahlil sonucum bu şekilde sonuçları konusunda yardımcı olur musunuz?
Beta Fibrinojen -455 G-A Heterozigot mutasyon saptanmıştır.
MTHFR C677T Heterozigot mutasyon saptanmıştır
MTHFR A1298C Heterozigot mutasyon saptanmıştır
ApoE E3/E3
Ace D/D
PAl-1 4G-5G 5G/5G
FAKTÖR V G1691A (Leiden) Mutasyon saptanmamıştır
FAKTÖR V H1299R (R2) Mutasyon saptanmamıştır
Protrombin G20210A Mutasyon saptanmamıştır
GP llla L33P Mutasyon saptanmamıştır (a/a)
ApoB R3500Q Mutasyon saptanmamıştır
Tahlil sonucum bu şekilde sonuçları konusunda yardımcı olur musunuz?
- 23 Şubat 2014
- 166
- 28
- 53
bende de var ve doktor kanda pıhtılaşma bulguları dedi gebelikt sağlanırsa iğne ile kanı sulandıracaklarını söyledi..ayrıca başka doktorlarada soruyorum internet ortamı ile bilgilerinize...
Merhabalar bende de mthfr c677t homozigot çıktı. Nasil bir tedavi yöntemi uyguladiniz acaba? Teşekkürler
Arkadaşlar bende Aralık ayında kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalbi durmuş içimde parça unutmuş doktor iki gün sonra tekrar kürtaj oldum araştırma hastanesinde genetik test yaptırdım ve bu geni taşıyormuşum MTHFR C677T homozigot um istanbula taşındım artık bebek istiyorum nolur bana bi doktor önerin yardımlarınızı bekliyorum burda hiç ni doktor hastane bilmiyorum Anadolu yakasında ikamet ediyorum
Merhaba bendr mthfr c677t homozigotum.1 dusugum olmustu ilk gebelik coraspin kullanmadim kalp atisi yoktu.1 kimyasal epopirin kan sulandirici kullanmistim.şu an 5 haftalik hamileyim coraspin ve folbiol 5 mg kullaniyorum.Görüyorun ki dogum yapmissiniz acaba hamileliginizde igne kullandiniz mi coraspin kullandiniz mi ve kac ay cevaplarsanir sevinirimMerhabalar bende de mthfr c677t homozigot çıktı. Nasil bir tedavi yöntemi uyguladiniz acaba? Teşekkürler