- Konu Sahibi merhametli
dertlendim yine yazmak iyi bişeyler duymak istedim...tüp bebek yaptırmayı hayal ederken 6cm...4,5 cm lik bir miyomum olduğunu öğrendim...geçen yıldan bu yana hormonlarımı düzene sokmak için denemediğim şey kalmadı fsh 19,6 lardan 11,8 ,e E2 64 den 30 düştü...hormonlarımın düzelmeye başladığını duyduğum gün hem miyomu hemde ca 125 in 150 ye çıktığını öğrendim kahroldum.kronik endometriosis(5 ameliyat geçiren) li biri olarak ca 125 zaman zaman yükselir .2 yıl öncede 200 lere yaklaşmıştı...Doktorum (o zaman balıkesirdeydik) doğum konrtol hapı önermişti 1 ay içmiştim ve bu arada soğan suyuda içmiştim hem ca 125 60 lara düşmüştü hemde miyom yokolmuştu...fakat..bu ay soğan kürü içmeme rağmen miyom hala duruyor..şu anki doktorum ca 124 çok yüksek rahim emarı istiyorum dedii..pazartesi sabahı emara girdim hala sonuç çıkmadı
(içimi sıkan bir yandan kanser korkusu bir yandanda tam yoluna girmişken yarıda kalan çabalarım..sabır diliyorum şükrediyorum dualar ediyorum ...ama bir sonuca varamıyorum ..RABBİM ÖNCELİKLE KIZIMA SAĞLIK versin ömrüm onun olsun ...sonrada bana KIZIMA KARDEŞ DOĞURABİLECEK güç versin..kendimi çok kötü hissediyorum,psikoloğa gitttim ilaç içmeyin dedi...ALLAHIM GÖNLÜMÜ FAREHLAT BANA HAYIRLI HABERLER ALMAYI NASİP ET..DİLERİM EMAR SONUCUMDA TEMİZ ÇIKAR VE BEN KALDIĞIM YERDEN DEVAM EDERİM..
(aklıma takılan bir şey daha var..aranızda miyomla gebeliğini sürdüren varmı?tüp bebek tadevisinde miyomu almadan tedaviye başlamıyorlarmış...yani bana 6.cı ameliyat görünüyor gibi...of offffff sabır allahım sabırrrrr