• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda jinekolog olan var mı

nastahosta

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2020
77
27
38
Bende Serviks Uterinin Enflamatuvar hastalığı var bunun için doktor Gyno Lomexin diye iki kutu fitil verdi ve bitti onlar. Şimdi ben enfeksiyonun gecıp gecmedıgını nasıl anlayabılırım doktora bi süre gidemicem cunku

Bende Serviks Uterinin Enflamatuvar hastalığı var bunun için doktor Gyno Lomexin diye iki kutu fitil verdi ve bitti onlar. Şimdi ben enfeksiyonun gecıp gecmedıgını nasıl anlayabılırım doktora bi süre gidemicem cunku
Teşhisi doktora gitmeden koyamadığınız gibi iyileşip iyileşmediğini de doktora gitmeden anlayamazsınız.

Evet ama gidemiyorum keyfımden olan bişey değil bu gittiğimdede doktor cok ilgilenmedi fitil berdi sadece antibiyotık falan vermedi

Evet ama gidemiyorum keyfımden olan bişey değil bu gittiğimdede doktor cok ilgilenmedi fitil berdi sadece antibiyotık falan vermedi
Benim de kronik rahatsizligim var. Surekli ilac kullanıyorum. Pandemi hepimizi vurdu ama napalim mecbur kalinca gidiyoruz. Yine gitmelisiniz.

Back
X