Aranizda insan kaynaklarinda olan var mi?

Yök tarafindan taninmayan a akkreditasyonu olan bir universitede var, online egitim veriyor. Isletme doktorasi yapmak istiyorum. IK larina boyle bir universitede doktora yapiyorum/yaptim diye basvursam kabul gorur mu? Bu arada lisansim cok iyi bir muh.fakultesinden, yuksek lisansim da yurtdisinda cok iyi bir universiteden.

Senin aldığın her eğitimin sana artı puanı var.Tabi tam kriterlerini bilmiorm.Lakin önce senin kendini gelistirmiş olmana dikkat edeceklerdir.Hayatında başarılar❤

Kimya muh mezunu uzerine biyoteknoloji masteri. Uzerine yine universitede ve ozel sektorde arge muhendisi olarak is tecrubesi. Kimya muh.doktorasina baslamistim, cok iyi bir universitede, ancak konuyu o kadar spesifik secince ve sadece teoride kalacagini gorunce, is hayatinin daha uygun olacagini dusundum. Isletme doktorasinin daha faydali olacagini gordum, ancak bir yandan calisirken en iyi cozum online doktora. Ancak dedigim gibi, yök tanimiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…