Aranızda hayıt tohumu kullanan var mı

Cnsd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
33
6
Arkadaslar, 1 aydır adet ağrılarım için hayıt tohumu kullanıyorum günde 1 defa içiyorum bikaç hafta tohumu ezip yapıyordum çayı bu aralar ezmeden yapıyorum neyse geçende hastalandım yine ağır bir şekilde geçirdim ağrıyı acaba ben mi yanlış yapıyorum ağrı kesici de zararlı diye içmek istemiyorum ne yapcam şaşırdım iyice

enfeksiyonda ağrı yaparmış ? ben kullandım bundan farklı bir amaçla ama hatırlayamıyorum ağrıya iyi gelip gelmediğini o_Ofakat ayaklarınızı üşütmeyin

tohum falan bunlarla uğraşacağına bi kadın doğumcuya gitsene adet sancılarının önemsenmesi gerektiğini okumuştum bi yerde

Kendi
enfeksiyonda ağrı yaparmış ? ben kullandım bundan farklı bir amaçla ama hatırlayamıyorum ağrıya iyi gelip gelmediğini o_Ofakat ayaklarınızı üşütmeyin
I
Kendimi çok sıcak tutuyorum aslında. Yani bu ağrıların fazla olması en baştan beri var enfeksiyon olabilir mi ki

tatlım enfeksiyonda olabilir onun için adet döneminden sonra bi git bakalım bekarsan alttan muayene etmez ama hiç değilse enfekte bi durum varsa ilaçla tedavi edebilir

X