Aranızda gratisde çalışan var mı?

gecevekedicik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
563
344
103
Arkadaslae benim evim gratise biraz uzak kaciyor ve bir urunu magazasinda olup olmadigini ya da kaldirildi mi ogrenmek icin sirf 1 saat yol gidiyorum.. Telefon ile ulasiyorum adamlar magazamiza gidin diyor hayir bu islerle ugrasan bir numara yok.. Bi canli sohbet yok. Neye elimi atsam o stokda yok diyorlar. Garip gratis cimrilik yapmada kendine elaman al bu islerlerle ugrasan ve kizlara bi ruj gosteriyorum böm böm bakiyorlar bu islerle ilgilenen markalari takip eden elamanlar alsaniz?? Neyse istedigim urun resmini koyacagim( the balm stainiac).. Bugun bi magazaya gittim kiz bir saat aradi kutularin icini yeni girmis belli yok diyor kaldirildi mi diyorum yuzume bakiyor belki stokda yoktur diyo magazalari dolasin diyor bende zaten 3 4 magaza dolasacaktm....https://goo.gl/images/wBsCC5 .. Bilen duyan varda bu urunu gratisde calisan burdaki bilincli dostlarim haber verin tesekkurler

Ya canmsın 5 tane kız vardı hepsiyle teker teker konstk ama bilmiyorlar... Yeni girmişler heralde anlayamadm
illa vardir magza sorumlusu reyon iste ne. deniliyorsa. 5 sene magza sektr calistim bilen yetkilisi vardir ha yardimci olmuyorlasa sikayet edin faturasini agir. odetiyor sirket .bunu iyi bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…