canım ,
ben bir ara kullanmıştım. güzel bir şampuan ,bitkisel içerikli. bir süre kullanmıştım ,sonra bulamadım.
ben şu an tresan ve gliss kullanıyorum.
onlardan da memnunum.
bende 1 ay önce falan kullanmıştım böürtlen we yaban mersini öslüsünü ama benim saçlarımda bi etkisi olmadı ne artı ne de eksi..tawsiye ederim diemicem açıkçası şuan defne garlı şampuan kullanıorum 2 haftadır ondan memnunum ama tawsiye ederim..
canım ,
açıkçası çok da bir fark olmamıştı.sadece daha az dökülmüştü,ama biraz sert olmuştu.
krem kullanıyordum o yüzden.
şimdi tresan ısırgan otlu kuru saçlar için kullanıyorum.bazen de değiştirmek için gliss oil nutritive kullanıyorum.
ikisinden de memnunum.
bende kullandım nar özlüsünü uzunsüre kullandım hatta kremiyle birlikte aslında çok bi fark görmedim ama müthiş kokuo şu an gliss kullanıorum deniyoruz işte hepsi birer mucize yaratacak gibi ama nerdeee :)
kıvırcık kuru ince telli gür saçlara hangisi uyar acaba benim saçımda boya da yok ve sürekli şampuan değiştirmekten saçım parlaklığını yitirdi matlaştı en son doğal bi şampuan kullandım yaramadı bu şampuandan almak istiyorum bir de kreminden ama hangisinden yararlı olur mu acaba artık doğru şampuanı bulmak istiyorumm yaaa elseve gliss de döktü boş çıktı off senağlama okuyan olur mu acaba