- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
- Konu Sahibi papatyadiyari
Sperm hareketliliği ve artışı için l Arginin çoo faydalıymış. Eşleriniz de bir artış oldumu kullandıktan sonra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bi başlık var morfolojinin çözümü var die bi adam bişy satıyo; ama baktm bi sonuç alan göremedim. Benim eşim 2 aydr bi dolu şey kullanıyor milim oynamadı morfolojiBu morfoloji sorunu ne olacak hiç mi bir çözümü yok
Canım bi başlık var morfolojinin çözümü var die bi adam bişy satıyo; ama baktm bi sonuç alan göremedim. Benim eşim 2 aydr bi dolu şey kullanıyor milim oynamadı morfoloji
Ne kadar zamandır deniyosunz canm ? Bi seneyi geçtyse tüp yapabilirsiniz. Bizim daha 6. Ay doktorum tüp bebek için bi sene doldurmanz gerekiyo diyo yapmıyo. Bende biliyorum 1 morfolojiyle boşa kürek çektiğimzi ama napalım beklicez Eşim üzülmesin die belli etmiyorum; ama bendede hiç umut yok artkBizimde sayı ve hareket fena değil ama morfoloji 1 ne olacak bilmiyorum herhalde tüp bebek deneyeceğiz o da tutarsa inşallah. benim eşim 3 ay ilaç kullandı yemesine de dikkat ettim ama test yaptırdık morfoloji yine 1 yani hepsi boşa artık umudum da kalmadı
Benim eşim de kullanmıştı bir ara. Sayı çok artmıştı.Sperm hareketliliği ve artışı için l Arginin çoo faydalıymış. Eşleriniz de bir artış oldumu kullandıktan sonra.
Morfoloji için İbrahim Saraçoğlu keçi boynuzu pekmezini önermişti. Kullandınız mı hiç. Birde canım sıfır morfoloji ile hamile kalan varmış. Sayı ve hareketlilik güzelse morfolojiyi çok kafaya takma. Stres yapma İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınNe kadar zamandır deniyosunz canm ? Bi seneyi geçtyse tüp yapabilirsiniz. Bizim daha 6. Ay doktorum tüp bebek için bi sene doldurmanz gerekiyo diyo yapmıyo. Bende biliyorum 1 morfolojiyle boşa kürek çektiğimzi ama napalım beklicez Eşim üzülmesin die belli etmiyorum; ama bendede hiç umut yok artk
Evt canım deniyorz bi sürü şey kullanıyo eşim dediğim gibi sayı ve hareket iyiye gidiyo ama morfoloji hep 1 çıkıyor. Seni preseed jel sayfasndan anmsıyorum canm sen ne alemdesn?Morfoloji için İbrahim Saraçoğlu keçi boynuzu pekmezini önermişti. Kullandınız mı hiç. Birde canım sıfır morfoloji ile hamile kalan varmış. Sayı ve hareketlilik güzelse morfolojiyi çok kafaya takma. Stres yapma İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın
Bizde en son üroloji doktoruna gittik. klomen ve proxed plus verdi. 6 ay ile 1 yıl zaman verin dedi. Tüp bebeğe ya da aşılamaya gerek yok dedi. İlaç kullanıyor eşim. Ama ben artık yavaş yavaş tüp bebeği düşünmeye başladım. Nerdeyse 2 yıl olacak evleneli. 1,5 yıldır da istiyoruz bebeğimizin olmasını.Evt canım deniyorz bi sürü şey kullanıyo eşim dediğim gibi sayı ve hareket iyiye gidiyo ama morfoloji hep 1 çıkıyor. Seni preseed jel sayfasndan anmsıyorum canm sen ne alemdesn?
Canım inşallah gerek kalmaz tüpe. Anteptesin sanırım orada eurofertil tüp bebek merkezi varmş doktor Ruşen atmaca nasıl olduğu hakkında bi fikrin var mı ?Bizde en son üroloji doktoruna gittik. klomen ve proxed plus verdi. 6 ay ile 1 yıl zaman verin dedi. Tüp bebeğe ya da aşılamaya gerek yok dedi. İlaç kullanıyor eşim. Ama ben artık yavaş yavaş tüp bebeği düşünmeye başladım. Nerdeyse 2 yıl olacak evleneli. 1,5 yıldır da istiyoruz bebeğimizin olmasını.
Evt canm benim eşim kullanıyo sayı ve harekette artş oldu. Morfoloji sorunumuz kaldı sadece
Kızlar beni şuan nasıl mutlu ettiniz anlatamam. Eşimde sperm sayısı ve harekeri problemdi en son. Klomen kullandı ama fayda etmedi. L arginini yeni internetten tesadüf keşfettim. Keçiboynuzu kürüde bir işe yaramadı( ama benim eşim çok stresli bir işte çalışıyor daha doğrusu kendind stresi çok yapıyor. Sanırım biizm dezavantajımız bu( inşallah bu l arginin işe yarar. Rabbim hepimizin dualrını kabul etsinBenim eşim de kullanmıştı bir ara. Sayı çok artmıştı.
Canım l arginin yanımda başka birşey kullandı mı? Viskosle vs yok tu dimi?Evt canm benim eşim kullanıyo sayı ve harekette artş oldu. Morfoloji sorunumuz kaldı sadece
Canım klomenin yan etkileri çok. Benim eşim kullandı inanırmısın iki kat oldu. Ama şişlikti hepsi. Buraktıktan 3 ay sonra söndü bir daha. E vitamini ve c vitamini de çok gerekliymiş sperm için. Biz şuan k arginin ve e vitaminine başladık.Bizde en son üroloji doktoruna gittik. klomen ve proxed plus verdi. 6 ay ile 1 yıl zaman verin dedi. Tüp bebeğe ya da aşılamaya gerek yok dedi. İlaç kullanıyor eşim. Ama ben artık yavaş yavaş tüp bebeği düşünmeye başladım. Nerdeyse 2 yıl olacak evleneli. 1,5 yıldır da istiyoruz bebeğimizin olmasını.
Canım ölçüsü ne kadar dı?Benim eşim de kullanmıştı bir ara. Sayı çok artmıştı.
Antep`te değilim artık canım. Antepteyken Ankaradaki bir doktoru söylemişlerdi tüp bebek yaptıranlar. Onu öğreneyim senin için.Canım inşallah gerek kalmaz tüpe. Anteptesin sanırım orada eurofertil tüp bebek merkezi varmş doktor Ruşen atmaca nasıl olduğu hakkında bi fikrin var mı ?
Canım eşim çok kilo aldı zaten. Üzülüyorum onun için. Klomen de kullanmaya yeni başladı. Desene daha çok kilolu olacak Klomeni bir süre kullansın test yapalım faydası olmazsa bıraksın. Doktor 6 ay kullanacaksın dedi.Canım klomenin yan etkileri çok. Benim eşim kullandı inanırmısın iki kat oldu. Ama şişlikti hepsi. Buraktıktan 3 ay sonra söndü bir daha. E vitamini ve c vitamini de çok gerekliymiş sperm için. Biz şuan k arginin ve e vitaminine başladık.
canım sayı kaçken kaç oldu hareket kaç ken kaç oldu yazarmısın lütfen rica etsemEvt canm benim eşim kullanıyo sayı ve harekette artş oldu. Morfoloji sorunumuz kaldı sadece
sayı ve hareket ne kadar arttı bir de kullandığınız markayı söyler misiniz şimdiden teşekkürler...Evt canm benim eşim kullanıyo sayı ve harekette artş oldu. Morfoloji sorunumuz kaldı sadece