teşekkür ederim. annesi de çalışıyor sabah 10 çıkıp akşam 5 de geliyor, öğlen babası geliyor 1-2 gibi sonra tekrar gidiyor, annesi sürekli yanında değil ve kendisi de ayakta, ara ara yatıyor bir saat veya iki saat. 1 hafta evde kaldı. sabah erken kahvaltısını masaya hazırlıyor ona sadece çayı ısıtma kısmını bırakıyordum. akşamda zaten gelip yemeği birlikte yiyorduk. olmadı ben sıkılıyorum duramıyorum dedi kendi evimizde. tekrar annesine gitti ama yine geliriz dedi. Ama şimdi bir daha gelmeyeceğim iyi olana kadar diyor. doktor 4-5 ay kendine gelemezsin diyor ona ,ben de bu kadar ay seninle orda kalmamı istemen haksızlık diyorum. belirtiğim bazı sebepler ve bir kaç farklı konu daha var tabi. ilk aylar yatıyordu yanında kaldım gece uyumadan tuvalat ihtiyacı için yemek yedirmek gibi herşeyinde yanında oldum, Ama şimdi kendi yiyor, tuvaletine gidiyor, kendi kalkıp yatıyor, Tek derdi evde sıkılmak diyor kendince ufak ağrılarını da saymazsak. Ama gelin görün ki ben hatalı oluyorum, Ben tek başıma o evde kalırsam eşimin ailesinin ayıbı olurmuş, bir gelni evde tutamadınız söylentisi olurmuş diye beni göndermek istemiyor. beni düşündüğün yok diyorum, e senide düşünüyorum biraz diyor. Böyle bir şey var mı ?