• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranizda deviasyon ameliyati olan varmi !

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.367
333
Merhaba arkadaslar,

Benim burnumun ust kisminda yillardir deviasyon var ayirca sinuzitimde var gun gectikce beni rahatsiz etmeye basladi fotograflarda cok gozukuyor ayrica bazen nefes alamiyorum burnumu tamamen yaptirmak istemiyorum sadece deviasyonun duzeltilmesini istiyorum psikolojim bozuluor cunku !!!

KBB doktoruna gittim ve burnumu duzeltmesini istedim Ekim'de ameliyat olmayi dusunuyorum Insallah ama ufak bir ameliyat olsada cok korkuyorum ! aranizda bu tarz ameliyati yaptirmis olan varmi ? cevaplariniz icin simdiden tesekkurer

ben yaptırdım canım iki kez biri sinüsit biri düzeltmeydi. ayrı ayrı olmamı önerdiler iyikide öyle olmuş.
oyle acı duymayacaksın fakat başlarda görsel olarak sıkıntı yaşarsın oyüzden en rahat döneminde olmanı öneririm.
sorun olursa sorabilirsn

ben yaptırdım canım iki kez biri sinüsit biri düzeltmeydi. ayrı ayrı olmamı önerdiler iyikide öyle olmuş.
oyle acı duymayacaksın fakat başlarda görsel olarak sıkıntı yaşarsın oyüzden en rahat döneminde olmanı öneririm.
sorun olursa sorabilirsn

Cnm inanki bu ameliyattan cok korkuyorum agrisi cokmu peki ??? benimde yillardir sinuzitim var ama ameliyat pek bir ise yaramiyormus galiba bazen hem burun hem sinuzit nefes almakta zoruluk cekiyorum :(

Cnm inanki bu ameliyattan cok korkuyorum agrisi cokmu peki ??? benimde yillardir sinuzitim var ama ameliyat pek bir ise yaramiyormus galiba bazen hem burun hem sinuzit nefes almakta zoruluk cekiyorum :(

benim başım çok ağrıyordu sinüzit op. sonra geçti dediğim gibi hep bir kerede zor gibi doktorunda seni uyaracaktır tabiki, zaten ağrı kesici alacaksın ve geçecek korkmana hiç luzum yok ama tabi doktorun gerekli görürse yaptır

benim başım çok ağrıyordu sinüzit op. sonra geçti dediğim gibi hep bir kerede zor gibi doktorunda seni uyaracaktır tabiki, zaten ağrı kesici alacaksın ve geçecek korkmana hiç luzum yok ama tabi doktorun gerekli görürse yaptır

Tavsiyelerin icin sagol cnm Insallah hersey guzel gecer agri zaten oluyo napalim idare etcez artik yeterki kurtulim hayirlisi herseyin :)

merhaba
bende de konikleşen sinuzit var tomografi çektirdim kemik varmış.Doktor ameliyatın şart olduğunu söyledi.Sinusleri boşaltacakmış kemiği alacakmış ve radyofrekans ile konka küçültecekmiş.Ben devlet hastanesinde ameliyat olmak istiyorum Çapa ve Silivri devlet hastanesinde randevu aldım.Sizin tavsiyeniz ne olur acaba?

Merhaba konu üzerinden baya bi zaman geçmiş fakat deneyimlerimi paylaşmak isterim. Çocukluktan beri alerjim var. Hal böyle olunca sinüsler sürekli doluyordu. En ufak bir basınca gelemiyordum ki şu şekilde tarif ediyim asansörle inip bindiğimde bile alnım ağrıyıp kulaklarım tıkanıyordu. Konkolar dolmuş, suratımda sinüsler kistleşmişti ve kemikte eğrilik vardı. Doktorla görüştüğümde hemen ameliyata karar verdim. Doktorum temizleriz rahat edersin fakat alerjin olduğu için geniz akıntın bitmez dedi. Aynı dediği gibi de oldu 4 sene oldu ameliyat olalı yazın denize girip bol bol yüzdüğüm zaman kışın sinüsler çok dolmuyor. Fakat bu yaz çok yüzemedim onun etkisi ile baya dolma oldu sinüslerimde alnım yine çok ağrıdı ben de şu tarifi uyguluyorum detaylı şekilde yazdım

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X