Aranızda bu durumda olan varmi

Ben şuan normal bı konu olarak girdim sizin hakaretinizle karşılaştım?

İyi akşamlar hanimlar 4 yaşındaki kızım her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor eşim biraz şimartiyo ondan olabilir mi ne önerir siniz bu durumda

İki tane çocuk size fazla bile. Erkek olsun diye üçüncü çocuğu düşünene biri nasıl tavsiye verilebilir.
Maalesef yetiştirdiğiniz çocuklar çok şımarık olacak. annesi babası evlenince arkasında durmayacak. Kocandır kvdir görümcedir sabret diyeceksiniz. Kocası aldatsa eşindir gönlünü hoş et diyeceksiniz.
Yani kocanızın yaptığından çok sizin davranışlarınız sıkıntılı .
Ailecek bir pedagoga gidin eşiniz de siz de çocuklara nasıl davranmamız gerektiğini öğrenin.

Genetik se ben sara epilepsi hastasiyim sizin tabirinize göre kizlarimda da olmasi lazım degilmi öyle olsa hoşunuza giderdi sanirim

Bu ne alaka anlamadım? Kimse öyle bir şey dememiş ki. Çocuğunuz ağladığında siz veya eşiniz yelkenleri suya indiriyorsanız, ağlayarak istediğinin olabileceğini öğrenmiştir. Anne baba olarak birbirinizin sözünü destekleyin. Bir pedagogla da görüşebilirsiniz, çocukla iletişim kurma yolları konusunda size yardımcı olacaktır.

İyi akşamlar hanimlar 4 yaşındaki kızım her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor eşim biraz şimartiyo ondan olabilir mi ne önerir siniz bu durumda
Çocuklar çok iyi biliyo ne yapmaları gerektiğini. Oğlum bana yaptıramaz ama babasına yaptırır. Benim bir defa hayır demem yeter ama başkaları öyle değil maalesef

Ağlayınca istediği yapılan çocuk ağlar. Yapmayacaksınız istikrarlı olacaksınız bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…