Şımartmamayıİyi akşamlar hanimlar 4 yaşındaki kızım her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor eşim biraz şimartiyo ondan olabilir mi ne önerir siniz bu durumda
Biraz çocuk gelişimi, kisisel gelişim kitapları okumanızı tavsiye ediyorumİyi akşamlar hanimlar 4 yaşındaki kızım her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor eşim biraz şimartiyo ondan olabilir mi ne önerir siniz bu durumda
Polimik yaratmaya mi geldiniz yorum yapmaya bilirdiniz siz assalama derdindesiniz yazık sizeGerek açtığınız konular, gerek yorumlarınız ile sizin çok aklıselim bir insan olmadığınız anlaşılıyor. Bence çocuğu güzel eğitememissiniz, tepkisini doğru analiz edememişsinizdir.
Ayrıca ağlayınca o şey oluyorsa, bin kere hayır dedikten sonra kendini yerlere atınca o şey evet oluyorsa tabii ki bu davranışı sürdürecektir. Gayet normal
Genetik bence sizde de var bi tuhaflıkİyi akşamlar hanimlar 4 yaşındaki kızım her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor eşim biraz şimartiyo ondan olabilir mi ne önerir siniz bu durumda
Biriniz hayır diyosa diğeri evet demesin kuralı bilsinİyi akşamlar hanimlar 4 yaşındaki kızım her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor eşim biraz şimartiyo ondan olabilir mi ne önerir siniz bu durumda
He heGenetik bence sizde de var bi tuhaflık
Genetik se ben sara epilepsi hastasiyim sizin tabirinize göre kizlarimda da olmasi lazım degilmi öyle olsa hoşunuza giderdi sanirimGenetik bence sizde de var bi tuhaflık
Neden her konuda şöyle yapsak hoşunuza mı giderdi cümlesi kuruyorsunuz?Genetik se ben sara epilepsi hastasiyim sizin tabirinize göre kizlarimda da olmasi lazım degilmi öyle olsa hoşunuza giderdi sanirim
Gecmiş olsun ama siz anladınız ne demek istedıgmı. Tedavi olmalı yardım almalsınız.Genetik se ben sara epilepsi hastasiyim sizin tabirinize göre kizlarimda da olmasi lazım degilmi öyle olsa hoşunuza giderdi sanirim
Beni mecbur birakiyolar bu şekilde bende istemiyorum ama mecbur kalıyorum bazenNeden her konuda şöyle yapsak hoşunuza mı giderdi cümlesi kuruyorsunuz?
Epilepsi hastaları çok akıllı ve ılımlı olur. Ilımlı olabilirsiniz siz de..
Yoo neden asagilayim ki.Polim
Polimik yaratmaya mi geldiniz yorum yapmaya bilirdiniz siz assalama derdindesiniz yazık size
Ben zaten rutin kontrollerime gidiyorum merak etmeyinGecmiş olsun ama siz anladınız ne demek istedıgmı. Tedavi olmalı yardım almalsınız.
Kimin ne dediğine bakma.. Bazen görmezden gel. Teşekkür et ve sorunun cevaplarına odaklanBeni mecbur birakiyolar bu şekilde bende istemiyorum ama mecbur kalıyorum bazen
Teşekkür ederimKimin ne dediğine bakma.. Bazen görmezden gel. Teşekkür et ve sorunun cevaplarına odaklan
Yok artıkYoo neden asagilayim ki.
Her yorumunuz gösteriyor ki empati diye bir şeyden haberiniz yok.
En klasik örnek aldatılan kadına sabret diyorsunuz,kocanız rüyanızda sizi aldatti diye ağlıyor,kendinizi kahrediyorsunuz.
Bir sürü testin üstüne bir de yurtdışında Detaylı genetik test ile anormalisi kesinleşen gebeligini sonlandirdigi için kahrolan kadına 'benim de bilmemne şüphem vardi,Allah büyük dedim doğurdum . Çocuğum sapasağlam' yazıyorsunuz .
Ayrılmak istediği Kocasının tecavüzüne uğrayıp videolarıyla şantaj yapılan kadına 'cocuklar için şans verilebilir ' diyorsunuz .
O kadar empatiden uzak bir insansiniz ki belki de çocuğunuz kardeş kıskançlığı ile huysuzluk yapıyordur siz bunu anlayamayip babasinin şimartmasina yoruyorsunuzdur . Örnekler çoğaltılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?