Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi konuda yardımınıza ihtiyacm var ? Kızlığmn esnek olduğndan şüpheleniyorum. Doktora giticem muayeneye ama çekiniyorm. Hiç gittinz mi bu konuyla alakalı doktorla rahatca konusabildinz mi ? biraz bilgi ? :44:
Bi konuda yardımınıza ihtiyacm var ? Kızlığmn esnek olduğndan şüpheleniyorum. Doktora giticem muayeneye ama çekiniyorm. Hiç gittinz mi bu konuyla alakalı doktorla rahatca konusabildinz mi ? biraz bilgi ? :44:
Ben gittim doktor makaslara bacaklarını açıyor ve bakıyor ışıkla ve parmağı ile kendini çok kasma derim ben genç kizken bu duruma ailem tarafından zorlanmistim hiç iyi hatıra olmadi canımdan çok kalbim kırıldı ama unutmaya çalışıyorum bende bende esnek zar vardı doktor da zamanla aşınabilir yada doğumda patlatilir dedi şuan 2 yıllık evliyim 6 ay önce resmen kadın oldum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaşadığın şey için ciddden çok üzüldüm hala varmıböyle şeyler millet ne iğrençlikler peşinde halbuki ilişiki çok masum kalıyo. vajinusmustamı yaşadın yoksa
hyr cnm çok şükür vaginismus yaşamadım eşim o konuda beni hiç üzmedi sadece esnek zar olmasından çok zor oluyordu ilişkilerimiz acı sancı vs ama şimdi iyiyim doğumu beklemeden kadın oldum sonunda bu da iyi hamilelikte kolay olması açısından :)
Herşey beyinde bitiyor aslında benim başıma gelen travma sonrasında çok üzüldüm kendi kendimi iyileştirdim çok takmadım kafama tabiki üzüldüm ve şok oldum ama geride bırakmak istedim unutmak istedim nitekim unuttum. babam çok baskıcı olduğu için bir dedikodu uğruna bana bunları yaşatsada ben onu affettim
insan en çok kendisi için affeder için kinle yaşanmıyo kin kalbin zehiri hayattan zevk almıyosun kin ve nefretle yaşayınca engüzelini yapmışsın geride de kalmış herşey ne mutlu sana
aynen cnm kin zamanla yıpratıyor ben affedince büyüdüm bu olaylar beni ben yaptı güçlü kıldı artık hiçbirşeye eyvallahım yok hayatta artık zaman benim zamanım artık bende mutlu olacağım kim ne derse desin aldırış etmiyorum hayatımı yanımdaki beni gerçekten sevenlerle yaşıyorum geride kalanları ise dönüp arkama bakmıyorum geçmişte bırakılanlar geçmişimde kaldı yeni ben oldum M.Ö yani murattan önce (kocamın adı) ve M.S murattan sonra olarak 2 ye ayırdım kendimi :)
keşke benimde bi miladım olsa hayatımı kurtarsam