• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda avukat yada bu işten anlayan var mı?

Şikayet ettim zaten iyi bir avukat bulamadim

öncelikle çok geçmiş olsun. darp raporunuz olduğunu ve şikayetçi olduğunuzu söylemişsiniz. savcılık soruşturması tamamlanana kadar koruma kararı istemenizi tavsiye ediyorum savcılıktan. koruma kararı aldığınızda sizi bir polis karakoluna yönlendiriyorlar ve en ufak bir rahatsızlığında orayı aradığınızda müdahale ediliyor.

Sadece yaralama boyutunda mı kaldığını, hakaret tehdit vs. olup olmadığını bilmiyorum. Ancak eğer hakaret, tehdit varsa bunu da muhakkak savcıya anlatın ki iddianamesini ona göre oluştursun.

muhakkak bir ceza alır, ancak daha önceden sabıkası yoksa ve mahkemedeki durumuna göre geri bırakılması ya da ertelenmesi olası.

bir de gerçekten gözünün korkmasını ve maddi- manevi zararlarınızn tazminin talep ediyorsanız Medeni Kanundaki nişanlılıktan doğan hükümlere göre dava açılması düşünülebilir.

eğer Ankaradaysanız yardımcı olmaya çalışırım.

Daha öncede yazmıştım ama dayanamıyorum benim bu kadar yüreğim acırken o nasıl bu kadar rahat?
Hem darp raporum hem şikayetim var ama hala haber yolluyor ki bana bişey olmaz elinden geleni arkana koyma diye ben her gün ağlamaktan ölüyorum.
Yaşadıklarımın hiçbirini haketmedim Rabbime şükürler olsun ki yüzünü nişanlıyken gösterdi bin şükür burda arkadaşlarım destek oldu çok teşekkür ederim hepsine bunun hiç ceza almayacağını düşünmek beni daha da üzüyor avukat arkadaşlarım varsa yazabilir mi? Savcının karşısında tutumum nasıl olmalı neler demeliyim beynim durdu sanki ben böyle acı çekerken onun vicdanın bile sızlamaması ne kadar aptalmışım ki sevdiğini zannettim bu olaydan önce nasıl gerçek yüzünü göremedim kızlar ilahi adaletten Rabbim çıkarmayacak mı ondan?
böyle insanı sinir eden haraketleri genelde yapıyorlar. ama benim tarzım onları ters köşe yapmak. son gülen taraf biz oluyoruz. ofiste kutlama filan yapıyoruz. başta kendileri kazanmış olarak görselerde ağır ağır canları çıkıyor.

Back
X