• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda avukat yada bu işten anlayan var mı?

Şiddeti yaşayıp da nasıl normal hayata dönen var neler yaptiniz yani 25 gün oldu ne unutabiliyorum ne de ağlamayi bıraktım cok acı çekiyorum çok

Zalim hayat, daha once ozelden de yazidtik seninle. Fikrim ayni. Durumu bir yakinina bildirmelisin ve mutlaka psikolojik destek almalisin. Oysa sen odana kapanip aglamayi seciyorsun. Bu seklide saramazsin yaralarini. Sinirleniyorum artik sana. Sen kendin icin bir sey yapmadikca kimse senin icin bir sey yapmaz. Bir koseye cekilip aglamak cozum degil

Cnm bende bosanma asamasindayim dosyam yargitayda su an ama hukuken gereken haklarimi alamadigimi dusunuyorum davayi kazanmis olsam bile bana yapilan haksizliklara kotuluklere az bile dusunsene hakim benim almis oldugum koruma kararini iptal etti halbuki ben yasadiklarimi bilirim ama gel gorki sahidin yok tek sahidim yuce Rabbim ... Peki bu kazanmis oldugum tazminatlar nakafakalar hayatimdan kaybettiklerimi geri getirecekmi bana hayir getirmeyecek.. ilahi adalete inaniyorum fakat o insan kilikli seytanlara hic birsey olmuyo neden ??? anlam veremiorum ki tazminat nafakayi odeyecekmi onu bile bilemiyorum .. Allaha havale ediyorum ne diyeyim

Son düzenleme:
İnşallah ilahi adalet bunlarada uğrar annesi kardeşleri yüzünden çok çektirdi bana güya abdestli namazlı insan gıybetini bile yapmak istemiyorum siz anladınız beni
Namazi dost dogru kilmak diye bir tabir vardir dinimizde istedikleri kdr namaz kilsinlar .. ilahi adalet ne zmn isler boylelerine orasi muamma ..

Zalim hayat, daha once ozelden de yazidtik seninle. Fikrim ayni. Durumu bir yakinina bildirmelisin ve mutlaka psikolojik destek almalisin. Oysa sen odana kapanip aglamayi seciyorsun. Bu seklide saramazsin yaralarini. Sinirleniyorum artik sana. Sen kendin icin bir sey yapmadikca kimse senin icin bir sey yapmaz. Bir koseye cekilip aglamak cozum degil
Çok doğru söylüyorsunuz sizin mesajlar kendime getirmişti beni ayağa kalkamıyorum bir türlü Rabbime sığınıyorum ona havale ettim zoruma giden de onun keyfinin yerinde olması vicdanının bile sızlamaması ben buna yıllarımı vermiştim oysa hiç tanıyamamışım işte kendime bu yüzden kızıyorum kandırılmışım

Cnm bende bosanma asamasindayim dosyam yargitayda su an ama hukuken gereken haklarimi alamadigimi dusunuyorum davayi kazanmis olsam bile bana yapilan haksizliklara kotuluklere az bile ... Peki bu kazanmis oldugum tazminatlar nakafakalar hayatimdan kaybettiklerimi geri getirecekmi bana hayir getirmeyecek.. ilahi adalete inaniyorum fakat o insan kilikli seytanlara hic birsey olmuyo neden ??? anlam veremiorum ki tazminat nafakayi odeyecekmi onu bile bilemiyorum .. Allaha havale ediyorum ne diyeyim
Bende ilahi adaleti bekliyorum işte bunlar mahkemeden korkmuyor bana bişey olmaz edalarında geziyor ben burda acı çekerken ağlarken onun keyfi yerinde işte en kötüsü de bu inşallah ilahi adalaet tez zamanda işler benim vekilim Rabbim

Sizi darp ettiyse ceza alır ama erteleme verirler. Nişan bozulmuş galiba eğer kusurlu nişanlanızsa ki öyle anlıyorum maddi manevi tazminat davası açabilirsiniz.

Bende ilahi adaleti bekliyorum işte bunlar mahkemeden korkmuyor bana bişey olmaz edalarında geziyor ben burda acı çekerken ağlarken onun keyfi yerinde işte en kötüsü de bu inşallah ilahi adalaet tez zamanda işler benim vekilim Rabbim
Vallahi cnm bende baktigimda onlarin keyfi gayet yerinde.. yuvami dagitinlara hic birsey olmuyo ha belki oluyordur ama biz goremiyoruz.. evet dedigin gibi boylesiler mahkemeden korkmuyor .. hukukun eksikleri cok fazla herseyi ispat edemiyorsun.. ilahi adalet yasadiklarimizin hepsine yetiserecektir muhakkak.. ama ne vakit bilemiyoruz orasi Allaha kalmis .. ama insan haksizliga ugradigi zmn ilahi adaleti sabirsizlikla bekliyor.. ARTIK KADINLARI HUKUKUN KORUDUGUNA INANMIYORUM HAKLARIMIZIN YARISINI ALABILIYORUZ ANCA ONUDA ALIRSAK.. LANET OLSUN

O anda yüzüm çok kötüydü iz on gün sonra ortaya çıktı bunu doktor raporuyla alıcam mahkemede sunucam ama karşı taraf parayla bile aldin diyecek biliyorum onun huyunu inşallah ertelenmez cezası

Gidin bir devlet hastanesinden alın raporu. istediğini desin mahkeme kaale almaz . ayrıca bunun içinde tazminat davası açın.

Back
X