• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

araniza yeni katildim :)

bebek4856

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
887
914
103
merhabalar araniza yeni katildim pek forum siterinden anlamiyorum ama bu siteyi seviyorum guzel bilgiler var ozellikle son zamanlarda sikca takip etmek zorunda kaldim :) kndimi tanitayim
23 yasindayim 1yillik evliyim kamuda calisiyorum . sanirim hamileyim :)
hikayemi anlatayim . bir aydir bebek dusunmeye karar verdik . bir hafta devam eden bas donmesi mide bulantisi halsizlik ishal sikayetlerim vardi bnde hastanede calisiyorum serum taktirayim en azindan diye acile gittim ama biliyorumki artik hamile kalma ihtimalim var o yuzden oncelikle beta hcg yapilabilirmi dedim onlarda kabul ettiler riske atmak istemedim 26.08.2015. 25 cikti ama bu deger azdi tekrarlanmasi gerekiyo die 2 gun arayla hep tekrarladim 25. 40 ..157...426 gordum doktorumla gorustum hersey yolunda gec dollenme olmustur dedi adet duzensizligim var 30 /35 degisebiliyor ve suanda hala adet olmadim 12 gunu gecti .2 hafta sonra doktora gitmem gerek kese icin ama sabirsizliktan oluyorum ..

Back