- 7 Ekim 2020
- 37
- 13
- 3
- 32
- Konu Sahibi BaharKara12
Merhaba arkadaşlar. Ben 2 Eylülde ilişki yaşadım. Adetim 5 gün gecikti ve 15 eylülde adet oldum. ( Rengi süresi ağrısı vs. Hepsi aynıydı öbür aylar gibi) Hamile olma ihtimalim varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HayırMerhaba arkadaşlar. Ben 2 Eylülde ilişki yaşadım. Adetim 5 gün gecikti ve 15 eylülde adet oldum. ( Rengi süresi ağrısı vs. Hepsi aynıydı öbür aylar gibi) Hamile olma ihtimalim varmı?
Adet olduysanız gebelik ihtimali kesin olarak ortadan kalkmıştırMerhaba arkadaşlar. Ben 2 Eylülde ilişki yaşadım. Adetim 5 gün gecikti ve 15 eylülde adet oldum. ( Rengi süresi ağrısı vs. Hepsi aynıydı öbür aylar gibi) Hamile olma ihtimalim varmı?
Ya bazıları üstüne görme yaşıyormuş. Onunla bir ilgisi varmı?
Normal adet gibi olmuyor. Pembe veya kahve lekelenme akıntı gibi oluyor. Çok tedirginsen bi kan testi yaptır istersen.Ya bazıları üstüne görme yaşıyormuş. Onunla bir ilgisi varmı?
İlişkiden 28 gün sonra idrar testi yaptım zaten negatif çıktıyaptır
Negatif ciktiysa dogal olarak hamile degilsinizdir zaten hem bir de adet olmussunuzİlişkiden 28 gün sonra idrar testi yaptım zaten negatif çıktı
O zaman dert etme artık. Rahat ol.İlişkiden 28 gün sonra idrar testi yaptım zaten negatif çıktı
Tek kelime ile
Kişileri sıkmamak için bazen çok kısa yazıyorum haklısınTek kelime ile![]()
Kardeşim adetime 4 gün kaldı yorgunluk halsizlik var. Normal miyazıyorum
Pms veya gebelik belirtisi. Normal.Kardeşim adetime 4 gün kaldı yorgunluk halsizlik var. Normal mi
Adettten önce olur muNormal
Tabii ki olurAdettten önce olur mu