ewet çok güzel bi ton gerçekten :79: ama bu rengi kuaförde boyatmanı tavsiye ediyorum..çünki bu tonun 2-3 renk karışımı olduğunu düşünüyorum..
saol nazz cım ya ilgilendin gerçekten baya tşk ederim cnm :) ben de cok begendım rengı vee bende de olmasını istiyorumm :)bu arada boyayı araştırdım.resimdeki gibi ışıltı ve parlaklık veriyormış.sende bi bak canım...
ben dün bir arkadaşımın tavsiyesiyle palette kahve köpüğünü aldım.alırken satıcı kızla konuştum,lorealin bu renklerini sordum,bal kahve çikolata karamel vs.bu boya bitkisel olduğundan kutunun üstündeki rengi tutmaz,koyu tutar dedi.yani kutunun üstündeki renkler süper ama içindeki boyayla tutmuyo malesef.boyaları karıştırıp güzel renkler çıkarmayı başaran arkadaşlar varsa burdan cevap verirlerse güzel olur aslında.ben de aldığım boyayı 1-2 hafta sonra uygulıcam.şu kafamdaki çikolata kahve biraz daha aksın diye bekliyorum.bir de satıcı kız boyarken ilk başta uçlara sür yani altında sarı olan kısımlara sonra diplere sür dedi.bu doğru bir yöntem mi acaba?çünkü bana kalsa dipten başlar komple boyardım.
elifcim kahve köpüğü nasıl bişey?? renk karıştırma konusunda bi fikrim yok ama bana mantıklı geliyo boyama şeklı. cunku ben en son boyamamda mesela kuafor hepımızın bıldıgı gıbı dıpten baslayıp boyadı ama dıplerdekı renk kendı sacım oldugu ıcın ( o da koyu ) boya sonrası o kısımlar daha koyu oldu. sonradan ben de satıcı kızın dedıgı gıbı dusunmustum once ucları boyarsak renk farkı olmaz gibi sanki :))
saol nazz cım ya ilgilendin gerçekten baya tşk ederim cnm :) ben de cok begendım rengı vee bende de olmasını istiyorumm :)
denemeye karar verdim bugün boyayı alıcam ama şimdi de şu takıldı kafama: saçım uzun ama çok fazla değil sence kac kutu almam gerekirr ??
palette kahve köpüğüne boyadım demin,dipten uca boyadım hatta diplerde daha çok durdu.diplerim zaten koyuydu yine koyu tuttu,uçlar altta sarı olduğundan açık tuttu:))çok sırıtmıyo yani ben idare ederim bu saçla ama daha sonra boyadığımda ilk başta uçları boyarsam boya saçta durdukça daha mı koyu tutar diyosun canım.ayrıca çok komikki kutudaki rengin yanına bile yaklaşmıyor:))kutudaki renk çok çok çok açık:)ama boyayınca okadar açık tutmuyo...
TATLIM Saçının boyu tam olarak nerde..ablamın saçıda belindedir..1 kutu yetiyodu diyor.saçın çok gür mü??????loreal boyalar diğer boyalara göre bayağı fazla...ama saçım belimde ve çok gürse 2 kutu al..
geçen gün gittim boyayı almaya ama bulamadım o renkten yoğunluktan çok fazla da bakamadım başka yerlere ama artık boyamam lazım saçımı :)
saçım belimde ama çok gür değil cnm o zmn 1 kutu alıyım ben madem lorealdeikler daha fazla.. tşk ederim nazz cım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?