• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama aranıza yeni katıldım kızlar lütfen yardımmm:)

chmclangl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
8
0
36
Ankara
Slm kızlar aranıza yeni katıldım .. şöyle bi baktım da foruma burada çok iiy vakit geçiricemm sanırım:)
ayağımın tozuyla sizden yardım istiycemmm:):)
saçlarım şu an çikolata kahve ama ben fotdaki rengi istiyorumm nolurr yardım edin:))
bi fikrinizin var mı hangi renge boyamalıyım yani çikolata kahve üzerine hangisine boyarsam tam olarak bu renk olur??? $154222_160292504014164_100001002463957_304633_733764_n.jpg

ben de bende bu rengi istiyorum valla:9:...benimde saçım şuan çikolata kahveye boyalı ama balyaj üstüne boyattığımdan akmaya başladı.diplerim baya koyu...ben de saçımı sarıdan çevirirken aslında aklımda böyle bir renk vardı...

ewet çok güzel bi ton gerçekten :79: ama bu rengi kuaförde boyatmanı tavsiye ediyorum..çünki bu tonun 2-3 renk karışımı olduğunu düşünüyorum..

ewet çok güzel bi ton gerçekten :79: ama bu rengi kuaförde boyatmanı tavsiye ediyorum..çünki bu tonun 2-3 renk karışımı olduğunu düşünüyorum..

ya ben her seferinde fotoğraf götürüyorum kuaföre bu tonlarda. ama becereksizliğinden midir yoksa benim saçımın inadından mı anlmadım bi türlü tutturamıyo yaa:( bi şekilde beni kandırıyo çikolata kahveyle yolluyo valaa hehe:)
o yüzden bu sefer kendin deniyim dedim amaa öyle karıştırarak yapılacaksa becermem ben sanırım:(

206.jpg

208.jpg

209.jpg

tatlım bu renkler nasıl...ama senin eklediğin saç rengine yaz ışıltısı denilen bi yöntem var..farkındaysan saçın içinde güneş deymişcesine parıltı var ve bunu da evde yapacağını sanmıyorum kuaförde yaptırmakta yarar var...

evet NAZZ cım aradıığım renk bunlara çok yakın çok teşekkür ederimmm :):) ılk defa denıcem keendım boyamayı aynısı olamsa da ıstedığıme yakın bısey olur sanırım dımı:)

tatlım loreal630 bence tam aradığın renk.ve bu boya amonyaksız...saça süper parlaklık veriyor...sen birli bu boyayı boya..1 ay diplerden saçlar çıkcak ya tekrar boya o zaman harika olcak..süper bi tercih yapmışsın.inan eklediğin resimdeki saç rengi süperrrrrrrrrrrrrrrrrr:65:

ama ilk boyamada da bu rengi elde edbilirsin çünkü alt zeminin bu rengin tutmasına çok uygun.....ve resimdeki kız gibi saçını da maşaladın mı oooooohhhhhhhhhhhhhhhh mis gibi:)))):64: değmeyin keyfine:))))

bu arada boyayı araştırdım.resimdeki gibi ışıltı ve parlaklık veriyormış.sende bi bak canım...

ben dün bir arkadaşımın tavsiyesiyle palette kahve köpüğünü aldım.alırken satıcı kızla konuştum,lorealin bu renklerini sordum,bal kahve çikolata karamel vs.bu boya bitkisel olduğundan kutunun üstündeki rengi tutmaz,koyu tutar dedi.yani kutunun üstündeki renkler süper ama içindeki boyayla tutmuyo malesef.boyaları karıştırıp güzel renkler çıkarmayı başaran arkadaşlar varsa burdan cevap verirlerse güzel olur aslında.ben de aldığım boyayı 1-2 hafta sonra uygulıcam.şu kafamdaki çikolata kahve biraz daha aksın diye bekliyorum.bir de satıcı kız boyarken ilk başta uçlara sür yani altında sarı olan kısımlara sonra diplere sür dedi.bu doğru bir yöntem mi acaba?çünkü bana kalsa dipten başlar komple boyardım.

bu saç çikolata kahve ama foto daki ışıktan farklı bir renkmiş gibi görünüyor snki :26:...
flaş çok değiştiriyor saç rengini..

bu arada boyayı araştırdım.resimdeki gibi ışıltı ve parlaklık veriyormış.sende bi bak canım...
saol nazz cım ya ilgilendin gerçekten baya tşk ederim cnm :) ben de cok begendım rengı vee bende de olmasını istiyorumm :)
denemeye karar verdim bugün boyayı alıcam ama şimdi de şu takıldı kafama: saçım uzun ama çok fazla değil sence kac kutu almam gerekirr ??

ben dün bir arkadaşımın tavsiyesiyle palette kahve köpüğünü aldım.alırken satıcı kızla konuştum,lorealin bu renklerini sordum,bal kahve çikolata karamel vs.bu boya bitkisel olduğundan kutunun üstündeki rengi tutmaz,koyu tutar dedi.yani kutunun üstündeki renkler süper ama içindeki boyayla tutmuyo malesef.boyaları karıştırıp güzel renkler çıkarmayı başaran arkadaşlar varsa burdan cevap verirlerse güzel olur aslında.ben de aldığım boyayı 1-2 hafta sonra uygulıcam.şu kafamdaki çikolata kahve biraz daha aksın diye bekliyorum.bir de satıcı kız boyarken ilk başta uçlara sür yani altında sarı olan kısımlara sonra diplere sür dedi.bu doğru bir yöntem mi acaba?çünkü bana kalsa dipten başlar komple boyardım.

elifcim kahve köpüğü nasıl bişey?? renk karıştırma konusunda bi fikrim yok ama bana mantıklı geliyo boyama şeklı. cunku ben en son boyamamda mesela kuafor hepımızın bıldıgı gıbı dıpten baslayıp boyadı ama dıplerdekı renk kendı sacım oldugu ıcın ( o da koyu ) boya sonrası o kısımlar daha koyu oldu. sonradan ben de satıcı kızın dedıgı gıbı dusunmustum once ucları boyarsak renk farkı olmaz gibi sanki :))

elifcim kahve köpüğü nasıl bişey?? renk karıştırma konusunda bi fikrim yok ama bana mantıklı geliyo boyama şeklı. cunku ben en son boyamamda mesela kuafor hepımızın bıldıgı gıbı dıpten baslayıp boyadı ama dıplerdekı renk kendı sacım oldugu ıcın ( o da koyu ) boya sonrası o kısımlar daha koyu oldu. sonradan ben de satıcı kızın dedıgı gıbı dusunmustum once ucları boyarsak renk farkı olmaz gibi sanki :))

palette kahve köpüğüne boyadım demin,dipten uca boyadım hatta diplerde daha çok durdu.diplerim zaten koyuydu yine koyu tuttu,uçlar altta sarı olduğundan açık tuttu:))çok sırıtmıyo yani ben idare ederim bu saçla ama daha sonra boyadığımda ilk başta uçları boyarsam boya saçta durdukça daha mı koyu tutar diyosun canım.ayrıca çok komikki kutudaki rengin yanına bile yaklaşmıyor:))kutudaki renk çok çok çok açık:)ama boyayınca okadar açık tutmuyo...

saol nazz cım ya ilgilendin gerçekten baya tşk ederim cnm :) ben de cok begendım rengı vee bende de olmasını istiyorumm :)
denemeye karar verdim bugün boyayı alıcam ama şimdi de şu takıldı kafama: saçım uzun ama çok fazla değil sence kac kutu almam gerekirr ??

TATLIM Saçının boyu tam olarak nerde..ablamın saçıda belindedir..1 kutu yetiyodu diyor.saçın çok gür mü??????loreal boyalar diğer boyalara göre bayağı fazla...ama saçım belimde ve çok gürse 2 kutu al..

palette kahve köpüğüne boyadım demin,dipten uca boyadım hatta diplerde daha çok durdu.diplerim zaten koyuydu yine koyu tuttu,uçlar altta sarı olduğundan açık tuttu:))çok sırıtmıyo yani ben idare ederim bu saçla ama daha sonra boyadığımda ilk başta uçları boyarsam boya saçta durdukça daha mı koyu tutar diyosun canım.ayrıca çok komikki kutudaki rengin yanına bile yaklaşmıyor:))kutudaki renk çok çok çok açık:)ama boyayınca okadar açık tutmuyo...

genellikle kutudakiyle aynı olmaz diyolar zaten ama 2-3 yıkamaya renk açılır en azından istediğine yakın bişey olur bence canım:)
yani aslında şimdiye kadar hiç uçtan dibe doğru boyayan duymadım ama bana mantıklı geliyo açıkçası uçta daha çok duracağı için renk farkı olmazmış gibi ama denemek lazım işte :)

TATLIM Saçının boyu tam olarak nerde..ablamın saçıda belindedir..1 kutu yetiyodu diyor.saçın çok gür mü??????loreal boyalar diğer boyalara göre bayağı fazla...ama saçım belimde ve çok gürse 2 kutu al..

geçen gün gittim boyayı almaya ama bulamadım o renkten yoğunluktan çok fazla da bakamadım başka yerlere ama artık boyamam lazım saçımı :)
saçım belimde ama çok gür değil cnm o zmn 1 kutu alıyım ben madem lorealdeikler daha fazla.. tşk ederim nazz cım:)

geçen gün gittim boyayı almaya ama bulamadım o renkten yoğunluktan çok fazla da bakamadım başka yerlere ama artık boyamam lazım saçımı :)
saçım belimde ama çok gür değil cnm o zmn 1 kutu alıyım ben madem lorealdeikler daha fazla.. tşk ederim nazz cım:)

tatlım bişey değil,umarım faydasını görürsün....zaten 1 kutu işini görür..bakma ablam 2 kutu alıp bol bol saçına sürüyodu.ama gerek yok.1 kutu gör bak yeter..saçını boyatınca resim eklemeyi unutma şeker,en azından özelden resim at..merak ediyorum....:)

Back