aranıyorrr... :)makeup ve kuzuları :)

MakeUp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
5.049
9
158
İzmir
slm kızlar makeup yanı ben ve 2 arkadasımla kocluk sıtemınde bayrama kadar fazla kılolarımızdan kurtulmak nıyetındeyız sıstem zayıflama koclugu seklınde olucek yanı herkes bıreysel olarak bırınden sorumlu olup kacamaklarda grup olarak sorumlu olup ceza vs ıle bayrama kadar fıt hatun olmak ısteyen varsaa burdan paylasım yapalım lutfenn

hepınızı sevıyom ve ıncelıyommm mcukkk

make up ben varım canımkaydirigubbakcemile5

evlendiğimde yani yaklaşık 2 yıl önce 56 kiloydum sonra gelsin kilolar 8 ayda 9 kilo aldım ve 65 kg ile hamile kaldım . doğuma kadar 12 kilo aldım 77 ile doğuma girdim çıktığımda 72 idim . sonrasında hadi süt yapsın diye yenenler ve 76 kiloyuda gördüm
şu anda 75 kiloyum ve hedefim ilk etapta 70 in altına düşmek . ama asıl hedefim 55 kg

make up ben varım canımkaydirigubbakcemile5

evlendiğimde yani yaklaşık 2 yıl önce 56 kiloydum sonra gelsin kilolar 8 ayda 9 kilo aldım ve 65 kg ile hamile kaldım . doğuma kadar 12 kilo aldım 77 ile doğuma girdim çıktığımda 72 idim . sonrasında hadi süt yapsın diye yenenler ve 76 kiloyuda gördüm
şu anda 75 kiloyum ve hedefim ilk etapta 70 in altına düşmek . ama asıl hedefim 55 kg

tamama canım bızım baslıgın lınkını verım arkadaslarla kaynasmaya basla yalnız son 37 gun bayrama kadar cok sıkı dısıplın ıcınde olucazzz

hadı gel bakalımm

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...miz/379573-makeup-1-ayda-kac-kilo-verirr.html

lınkımız bu hayatımm

Back
X