- Konu Sahibi _meycimek_
-
Kızın için istediğin şeyler var ama foto yükleyemiyorum canım çalıştığım için bi de ben satmak değil takas yapmak istiyorum oğlunun küçülenleri olabilir tabi kargoyla uğraşmadım hiç
oğluma şapka ve kızıma baharlık hırka da arıyorum kimsede yokmu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar kızım 21 kg 114 cm boy mayısta 4 yasina girecek 4#5 yaş pantolon ve şort oğlum 2 yasında 12 kg onada pantolon aranıyor varsa resim bekliyorum kızlar birde oğluma pantolon askısı ve papyon arıyorum kravat da aranıyor
Kızlar kızım 21 kg 114 cm boy mayısta 4 yasina girecek 4#5 yaş pantolon ve şort oğlum 2 yasında 12 kg onada pantolon aranıyor varsa resim bekliyorum kızlar birde oğluma pantolon askısı ve papyon arıyorum kravat da aranıyor
Chicco da papyon, kravat ve pantolon askısı görmüştüm.
Bilginize.
Lacivert LCW. Belden ayarlı. Kanvas tarzı ama yumuşak bir kumaşı var. 2 kere giydirdim. Yeni gibi. 10 tl
Diğeri 18 ay yazıyor ama ben 27 aylık olana kadar giydirdim. O da bir kaç kez giyildi fakat oğlum zayıf ,bel ayarı da olmadığından paçaları sürtmüş. Giydirince belli olmuyor .Bunun dışında yeniden farksız. Bu kusuru dolayısıyla 4 tl.
Çorap 3 yaşa kadar giyilir. Önümüzdeki kış için düşünebilirsin. Tabanı yeni, aşınma vs. yok. 3 tl.
Renkler soluk gibi çıkmış ama akşam çekimi olduğundan sanırım. Ürünlerde renk atması yok normalde.
Arkadan çekilmiş fotosunu da ekliyorum genel bir fikrin olsun diye...
Lacivert LCW. Belden ayarlı. Kanvas tarzı ama yumuşak bir kumaşı var. 2 kere giydirdim. Yeni gibi. 10 tl
Diğeri 18 ay yazıyor ama ben 27 aylık olana kadar giydirdim. O da bir kaç kez giyildi fakat oğlum zayıf ,bel ayarı da olmadığından paçaları sürtmüş. Giydirince belli olmuyor .Bunun dışında yeniden farksız. Bu kusuru dolayısıyla 4 tl.
Çorap 3 yaşa kadar giyilir. Önümüzdeki kış için düşünebilirsin. Tabanı yeni, aşınma vs. yok. 3 tl.
Renkler soluk gibi çıkmış ama akşam çekimi olduğundan sanırım. Ürünlerde renk atması yok normalde.
Eki Görüntüle 1048375 Eki Görüntüle 1048376 Eki Görüntüle 1048377 Eki Görüntüle 1048378 Eki Görüntüle 1048379 Eki Görüntüle 1048380 Eki Görüntüle 1048381 Eki Görüntüle 1048382 Eki Görüntüle 1048383 bunlar var pantolon canım ve daha fazlası şık kıyafetler çok uyguna
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=695024&page=18 bu adreste canım
Canım iki pantolonun var kumaşları nedir ve neler fiyatı özelden yazdım cevap verirsen alıcıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?