- 22 Mart 2012
- 596
- 95
- 118
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
ceket pek tarzım değil ama cekmece düzenleyicinin fiyatını öğrenebilirmiyim birde plastik falanmı birbirine monte etmekmi gerekiyor biraz zor gibi göründüde gözüme
3 tl canım monte ediliyor birbirine
peki nasıl monte ediliyor birde en önemlisi ölçüşü ne
çıt çıt tarzı iç içe geçmeli canım komodin çekmecesine göre
küçükmüş cnm bn daha büyük bir sey arıyorum saool yinede yordum senide
-38 beden siyah bikini yada mayokini
-bikini üstüne giymek için taşlı yada pullu pareo tarzı tül kıyafetle
-34 beden spor tarzda blazer ceket
-s beden sporda giymek için tayt (adidas, nike yada hummel olabilir)
-istanbul yada paris olabilir pop art desenlerde 2 kanat fon perde (kırmızı ağırlıklı)
-kırmızı fon perde tülde olabilir ama öncelik popart olması
-gene pop art avize
-çekmece içi düzenleyiciler
-kumaş yada karton şu katlanabilir olanlar varya onlardan kutular kırmızı yada gri olabilir
elinde bu ürünlerden uygun fiyatlı olanlar paylaşabilir mi özellikle takasa açık olanlar
Arkadaşlar merhaba, Fon Perde için linkledim, bakabilirsiniz, çok ucuz fiyatlar!
aradıklarınızı bulabildiniz mi acaba ?
kimsede yokmu ya
canım mayo bikini üzerine giyebileceğin bu modeller var ilk üç foto tül gibi diğerleri penye fiyatları da 3-4 tl uzun şifon tül gibi olan elbise 7 tlbedenleri de küçük hepsi hoş durur sende fiyatlarda yıne yardımcı olurum:))
Eki Görüntüle 1108829 Eki Görüntüle 1108830 Eki Görüntüle 1108842
Eki Görüntüle 1108841 Eki Görüntüle 1108828 Eki Görüntüle 1108839 Eki Görüntüle 1108840
saol cnm ya bu tarz bir şey aramıyorum daha çok bu resimdeki tarzda şeyler arıyorum
Eki Görüntüle 1108856
Hala arıyorum kızlar
bende bitane siyah boyundan bağlamalı super mini elbise gibi duran mayo var 38-40 beden.bakayım dersen ekleyeyim akşam.hiç giymedim 45 lira düsünüyorum fiyatî f&f den almıştım geçen yıl
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?