Aranıyor söz tepsisi ve bir kaç farklı ürün arıyorum

sempatik_kiz

Her çok, azdan olur !!!
Pro Üye
8 Aralık 2013
7.853
17.318
448
ARIYORUM

Sıfır ya da temiz kullanılmış

-Tek kişilik düz kırmızı renk yada istanbul paris desenleri olabilir nevresim takımı
-Kırmızı fon perde ( paris ya da istanbul desenli pop art kumaşlarda olabilir )
-Takı askılığı ( beyaz renkte )
-Kırmızı, beyaz ya da gri renkte raf
-Kırmızı karton kutu
-Pembe kare tabure minderi
-Beyaz ferforje duvar saati

NOT:
Hanımlar ciddi alıcıyım. Eğer istediğim ürünler varsa resim ekleyin. Farklı şeyler eklemeyin.

Son düzenleme:
-38 beden siyah bikini yada mayokini
-bikini üstüne giymek için taşlı yada pullu pareo tarzı tül kıyafetle
-34 beden spor tarzda blazer ceket
-s beden sporda giymek için tayt (adidas, nike yada hummel olabilir)
-istanbul yada paris olabilir pop art desenlerde 2 kanat fon perde (kırmızı ağırlıklı)
-kırmızı fon perde tülde olabilir ama öncelik popart olması
-gene pop art avize
-çekmece içi düzenleyiciler
-kumaş yada karton şu katlanabilir olanlar varya onlardan kutular kırmızı yada gri olabilir

elinde bu ürünlerden uygun fiyatlı olanlar paylaşabilir mi özellikle takasa açık olanlar:34::34:

bnde bikini var canım bi bak istersen sıfır hiçgiyilmedi
$Fotoðraf0271.jpg $Fotoðraf0265.jpg $Fotoðraf0266.jpg

Çekmece için demişsiniz ama böyle bir dolap düzenleyici var elimde IKEA dan. Sadece resim çekmek için dolaba astım. Yenidir...

Eklentiler

• $IMG_0968.jpg
    $IMG_0968.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
.......................................................

Düz siyah bikinim var ilgilenirseniz resim eklerim, boyundan baglamalı düz siyah baska detayı yok
Onun dışında;
Gemici desenli bikinim var ve kom stella sraplez üstlü beyaz ve neon pembe bikinim var.
Bir de orjinal nike turkuaz mavi bikinim var ama onu satmayı düşünmüyordum cok pahalıya almıstım ama ıstersenız yıne de eklerım resmını

Ayrıca son olarak gecen hafta pentıden bir mayokini aldım siyah cok hos cok ındırım var orada bakmanızı tavsıye ederım;)

Düz siyah bikinim var ilgilenirseniz resim eklerim, boyundan baglamalı düz siyah baska detayı yok
Onun dışında;
Gemici desenli bikinim var ve kom stella sraplez üstlü beyaz ve neon pembe bikinim var.
Bir de orjinal nike turkuaz mavi bikinim var ama onu satmayı düşünmüyordum cok pahalıya almıstım ama ıstersenız yıne de eklerım resmını

Ayrıca son olarak gecen hafta pentıden bir mayokini aldım siyah cok hos cok ındırım var orada bakmanızı tavsıye ederım;)

düm düz siyah derken sanırım üçgen bikinileri kastediyorsunuz o tarz bir şey istemiyorum siyah daha şık bir bikini arıyorum. Pentiya bakıcam teşekkür ederim

düm düz siyah derken sanırım üçgen bikinileri kastediyorsunuz o tarz bir şey istemiyorum siyah daha şık bir bikini arıyorum. Pentiya bakıcam teşekkür ederim

Aynen dümdüz siyah üst kısmı süngerli, sizin konunuzda da aynısını görmüştüm de o yuzden ozellkle belırttım :) İyi akşamlar..:)

kuzum batik marka bu var blazer, bide pentiden bikini üstü var siyah ve renkli güzel bi model düşünürsen onunda fotosunu atarım

$IMG_0475.jpg

-istanbul yada paris olabilir pop art desenlerde 2 kanat fon perde (kırmızı ağırlıklı)
-gene pop art avize
-kumaş yada karton şu katlanabilir olanlar varya onlardan kutular kırmızı yada gri olabilir

elinde bu ürünlerden uygun fiyatlı olanlar paylaşabilir mi özellikle takasa açık olanlar:34::34:

Bende de bu var canm argento marka siyah 40 beden ama 40 bedene dar geliyor işlemelwrden dolayı kalıbı dar bir bak istersen beğenirse. Ayrıntılı foto koyarm
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399096623.003971.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

-gene pop art avize

36 beden ceket ve bu petek düzenleyiciler var canıım ama peteklerin kutusunu oğlum yırmış
Eki Görüntüle 1098367 $petek.jpg

Back