KULLANIYORUMPierre cardin enfants kullanan var mıdır?
merhaba.bende bu varFotoğraf/fiyat/il/kargo/marka-model/ürün bilgisi yazmayacak olanlar hiç cevaplamasın. Dandik görünümlü yada uyduruk şeyler istemiyorum, mümkünse koyu renkler olsun. Katlanmış fotoğrafını ve nasıl katlandığını da eklerseniz çok sevinirim, 4. katta oturuyorum, asansörümüz yok, 7 kilodan ağır araba önermezseniz sevinirim çünkü halihazırda elimde ağır bir travel set var, bel sıkıntımdan dolayı onu da elden çıkarmaya çalışıyorum...
merhabalar, arabanız hangi model enfants? ağırlığı -net- olarak ne kadar? eskifotoğraflarda var ise durumu görmek adına fotoğraf yollayabilir misiniz? beylikdüzü metrobüs son durakta elden alabilirim anlaşırsak...KULLANIYORUM
ikizlerim var
şimdi bi kızım daha oldu arabanın birini satabilirim ama resmini çekmedim çünkü kaldırmıştım.
biri lacivert biri haki yeşili. 150 tl ye anca bırakırım ki o da zarar benim için
teslim alma kısmını nasıl yaparsınız bilmiyorum. ben anca ptt kargoya verebilriim
beylikdüzünde oturuyorum uyarsa elden alabilirsiniz
merhabalar, chipolino pooky olarak arattığımda ağırlığı 10 kilo olarak çıkıyor, bu benim için malesef çok ağır, yine de teşekkür ederim...merhaba.bende bu varistanbul.sancaktepe.mor r.
merhabalar, arabanız hangi model enfants? ağırlığı -net- olarak ne kadar? eskifotoğraflarda var ise durumu görmek adına fotoğraf yollayabilir misiniz? beylikdüzü metrobüs son durakta elden alabilirim anlaşırsak...QUOTE]
MERHAABALAR
Merhabalar
bebeklerden dolayı arabayı şimdi yerinden çıkartıp çekmek çok zor geliyor ama fotolarımız var 2-3 ay öncesinden onları koyayım dedim işinize yarasa
bu arada lacivert olanı satılık haki yeşilini küçük kızıma ayırdık
fotolarda ikisinin de resmi var da o yüzden dedim
lacivert olanında hafif bir solma olmuş güneşte unutmuştu eşim sağolsun
o yüzden detaylı resimleri hep o taraftan çektim iyice görün diye
bazılarında abrtı çıkmış o kadar belli olmuyor aslında ama ben görün istedim sonra sıkıntı olmasın
zaten fiyatı o yüzden böyle
bir de sadece baston da değil bu
bebek arabası baston arası bir şey çocuk hem rahat ediyor içinde hem de arabanın içinde çok yer kaplamıyor biz çok araştırmıstık
ikiz oldukları için iki arabayı lpg li, bir arabanın bagajına sığdırmamız gerekiyordu
kilosu sa bebek arabası ihtiyacnı da karşıladığı içi 10 kilonun üzerinde olabilir bilmiyorum
ama elde taşırken de bi zorluğunu görmedik bizz
ama dediğim gibi biz genelde arabamızla gittiğimiz için çok uzun mesaflerde taşımadığımız ve kullanmadığımız için ne desem yalan olur :)
bu arada arabanın tekerlikleri de çıkıyor güzel bi özelliği o onu belirteyim
yani genelde puset arabalar kapanınca tekerler tentesine değiyor bunda çıkartıp kapatıyorsunuz böylelikle kirlenmiyor
ve son açıklama beğenen olursa lütfen pazarlık sormasın satılırsa ne ala satılmazsa ziyanı yok ama 150 tl den aşağı inemem çünkü sayılı kullanıldılar
şimdiden bu uzun yazıyı okuyup yorulduğunuz için teşekkürler :)
Eki Görüntüle 1248917 Eki Görüntüle 1248918
bunları kitapçıktan çektm ben detaylarını anlatamıcam o kadar vaktim yok siz burdan okursunuz diye
zaten sayfama koyucam müsait olunca
Eki Görüntüle 1248919 Eki Görüntüle 1248920 Eki Görüntüle 1248921
Kusura bakmayon dikkatimden kacmiszahmet etmişsiniz çok teşekkür ederim ama yazımın başında da belirttim 7 kilodan ağırı önerilmezse sevinirim diye ki sebebim ciddi malesef, ağırlık en önemli mevzulardan, şuan 9buçuk kilo dolaylarında, mükemmel katlanan, tekerlekleri çıkan, hem baston hem bebek arabası gibi olan bir arabam mevcut, tentesi de tam kapanıyor ama 4. kata hem oğlum hem araba ile çıkmak nefesimi kesiyor, iptal oluyorum, bel ağrılarım da mükemmel... yine de çok teşekkür ederim tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?