• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramızdaki isimsiz kahraman

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
75
363
ARKADAŞLAR ASLINDA KONUNUN SONUNA DA YAZDIM AMA BELKİ KANI VEREN ARKADAŞ MESAJI GÖRMEZ DİYE YENİ KONU AÇMAK İSTEDİM UMARIM SAKINCASI YOKTUR.

BİLİYORSUNUZ ÇAPADA ONKOLOJİDE YATAN BİR BEBEK İÇİN KAN ARIYORDUK
VE ÖZETLE
arkadaşlar dün hastaneden geldim anca yazıyorum. bebeklerine kan arayan aile bizim yanımıza uğradı ve siz yokken kan vermeye gelen oldu sizin aracılığınızla gelmiş dedi.çok teşekkür ettiler. arkadaşlar sadece kk ya ilan vermiştim bu çok sevindirici bir durum. aramızda bi isimsiz kahramanımız var ve çapaya gidip o bebişe bir ünite kan bağışlamış. kim olduğunu öğrenmeyi çok isterdim. kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
:

Allah razı olsun o arkadaştan adını bilmesekte olur yağtığı iş adının önüne geçmiş bile zaten! İÇİMİZDEKİ İSİMSİZ KAHRAMANIMIZ MELEĞİMİZ TEŞEKKÜRLER!

duyarlılığından ötürü arkadaşı kutluyorumŞeniza.s.

tüm arkadaşlarıma söylemek istediğim birşey var.senede 1 defa 1 ünite kan vermek hepimiz için çok faydalı.tansiyon koletrol gibi hastalıklara iyi geliyor.kan verdiğimiz için vücudumuz yeni kan üretmeye başlıyor.
hepimiz senede bir ker 1 ünite kan versek hem kendimize hem insanlışa faydalı oluruz.herkesi bu duyarlılığa davet ediyorumkaydirigubbakcemile5

Vay be..
Saolsun her kimse.
Böyle duyarlı arkadaşlarımızın olduğunu bilmek güzel.

evet arkadaşlar çok sevindim aramızdan birinin böyle bir duyarlılık göstermesi hepimize örnek olur. bebişi görseniz öyle tatlıydı ki allah onu anasına babasına bağışlasın

ne güzel yaa bu kampanyalar bazen çok işe yarıyor her kimse allah razı olsun

Çok sevindim,aslında herkesin yapması gerekir.a.s.Kan vermek sağlık açısındanda çok faydalı,ayrıca sizde bir sağlık problemi varsa,ortaya çıkmasındada etkili.Tabiki ilgilenip,aracı olan Kazen in katkılarınıda unutmamak gerekir.a.s.

KK nın gücü diyorum nerelere ulaşıyoruz ne mutlu

timsal bir haslet ince duyarlılık.. maşallah..
duyarlı arkadaşın ummadığı zamanlarda da Allah O'na yardım etsin inşallah..

arkadasımıza sonsuz tesekkurler...Boyle ıyı ve duyarlı ınsanlar var aramızda bunun bılıncınde olmak cok guzel...

Merhaba,
İşte bu tür durumlarda kan grubunu doğru doldurmanın ne kadar faydalı olacağını görüyorsunuz değil mi ? Şimdi profillerinize girerseniz yeni alanlar eklemeye başladık henüz tamamlanmadı tamamlandığında. Tüm bilgilendirmeler sizin talebinize göre aktif edilecektir. örneğin kan grubu yanına şöyle bir alan ekleyeceğiz.
Kan grubu : XYZ artık ne ise,
Bilgilendirme :
- Kan grubu farketmez benimle aynı ilde olan tüm kan ihtiyaçlarında bilgilendirmek istiyorum
- Kan grubu benimle aynı ise kan ihtiyaçlarında bilgilendirmek istiyorum

gibi.

çalışmamız bitmek üzere.

Bu duyurunun faydalı olmasına çok sevindim lakin bu tür duyurularda lütfen 1. kişi olun yani netten dolaşan efsane haberlere burada yer vermediğimizi de bilmenizi rica ediyorum.

Merhaba,
İşte bu tür durumlarda kan grubunu doğru doldurmanın ne kadar faydalı olacağını görüyorsunuz değil mi ? Şimdi profillerinize girerseniz yeni alanlar eklemeye başladık henüz tamamlanmadı tamamlandığında. Tüm bilgilendirmeler sizin talebinize göre aktif edilecektir. örneğin kan grubu yanına şöyle bir alan ekleyeceğiz.
Kan grubu : XYZ artık ne ise,
Bilgilendirme :
- Kan grubu farketmez benimle aynı ilde olan tüm kan ihtiyaçlarında bilgilendirmek istiyorum
- Kan grubu benimle aynı ise kan ihtiyaçlarında bilgilendirmek istiyorum

gibi.

çalışmamız bitmek üzere.

Bu duyurunun faydalı olmasına çok sevindim lakin bu tür duyurularda lütfen 1. kişi olun yani netten dolaşan efsane haberlere burada yer vermediğimizi de bilmenizi rica ediyorum.

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
işte bu yüzden bu siteyi çok seviyoruma.s.

evet ben bu konuyu hatırlıyorum..çok ama çok sevindim..bi faydası olduysa ne mutlu hepimize..veren arkadaş da her kimse allah razı olsun...
ben burdan kazenede teşekkür etmek istiyorum istanbulda yaşayan ve verdiğin kan grubuna ait olan tüm arkadaşlara msj atacaktı..belkide o mesajın ulaştığı kişilerden biridir...

Back