- 8 Mart 2018
- 1.378
- 1.111
- 35
merhabalar ,20.03.2016 tarihinde 200 çalışanı ve 5 ortağı olan özel bir şirkette işe başladım .5 yıl 6 ay 10 gün çalıştıktan sonra ortaklardan 3 ü şirketi diğer 2 ortağa devrettiler ve devrettikleri zaman sadece kıdem tazminatlarımızı ödediler.30 eylül 2021 de 1 günlük çıkışımızı yapıp kıdem tazminatlarımızı ödediler 1 gün sonra tekrardan işe girişimizi yaptılar.Kıdem tazminatından başka diğer hiç bir hakkımızı vermediler bütün haklarınız bizde saklı onları istediğiniz zaman kullanacaksınız dediler.Benim o dönemde kullanmadığım 42 günlük iznim kalmıştı fakat şimdi o izinlerimizi yaktıklarını çıkış yapılan tarihten önce ki hiç bir hakkımızın kalmadığını söylüyorlar bu yasal mı.Madem izinlerimizi kullandırmayacaklardı o zaman izinlerimizin ücretlerini ödemek zorunda değiller miydi.Kullanmadığım izinler için yapabileceğim hukuki bir şey var mı .
*Ayrıca iş yükü çok ağır bir birimde çalışıyorum maaşım 14 bin ,bunun asgari olan kısmı bankadan veriliyor diğer kısmı elden veriliyor bunu kanıtlayacak delillerim mevcuttur bu da benim için sanırım artı bi durum.
*Ayrıca iş yükü çok ağır bir birimde çalışıyorum maaşım 14 bin ,bunun asgari olan kısmı bankadan veriliyor diğer kısmı elden veriliyor bunu kanıtlayacak delillerim mevcuttur bu da benim için sanırım artı bi durum.