iyi akşamlar kızlar.
Bugün doktora gittik.Maalesef bebeğimin suyu azalmış.Doktor nst sonucuna göre bugün bile doğuma alabilirm seni dedi.
Nst sonuncu iyi çıktı ama su sınırın altında olduğu için pazartesi büyük ihtimal beni doğuma alacak.Taş çatlasa 2 gün daha bekleyebiliriz dedi. Ben de sabahtan beri ağlıyorum.Moralim çok bozuldu.Daha 36.haftadayız ve kilosu da 2700.Korkuyorum.Benim için dua edin olur mu?
Canim uzulme, kilosu cokta az degilmis, sonucta 36. haftadan sonra bebek gelisimini tamamliyo, geriye sadece kilo almasi kaliyo, o yuzden canini SIKIp ta stress yapma, insallah dogumunda kolay gecer.Kendine iyi bakiyi akşamlar kızlar.
Bugün doktora gittik.Maalesef bebeğimin suyu azalmış.Doktor nst sonucuna göre bugün bile doğuma alabilirm seni dedi.
Nst sonuncu iyi çıktı ama su sınırın altında olduğu için pazartesi büyük ihtimal beni doğuma alacak.Taş çatlasa 2 gün daha bekleyebiliriz dedi. Ben de sabahtan beri ağlıyorum.Moralim çok bozuldu.Daha 36.haftadayız ve kilosu da 2700.Korkuyorum.Benim için dua edin olur mu?
kızlar bebegım 2750 gram dogdu normal doğum 37+3 te 23.01.09 da
vidicim çilem33 de dün sezeryana girecekti naptı acaba onu da eklesek mi ne listeye iremnazını 37+0da alacaktı kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?