Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar sizlere bisey danisicam demistim ya erkek arkadasim askerde diye. Gitmeden de annesi hep tanismak istedi bi kac kez isyerime geldi ama denk gelemedik.Neyse iste askere gittigi gün Allah kavustursun kizim demek icin aradi konustuk birazz. Erkek arkadasim gün asıri beni ariyor surekli arayamiyorum aradigimdada seni ariyorum sende annemi ara tanimis kaynasmis olursunuz diyor. Ona cekindigimi soyledim aramakla aramamak arasindayim. Yanlis anlasilirmi sizce
Ara ...... teyzecim ben sonsuz ol hatırladınız mı? Nasılsınız diye başla devamı gelir zaten. Sonuçta ikiniz de kadınsınız... İllaki konuşursunuz bişeylerden...
Ara ...... teyzecim ben sonsuz ol hatırladınız mı? Nasılsınız diye başla devamı gelir zaten. Sonuçta ikiniz de kadınsınız... İllaki konuşursunuz bişeylerden...