Aramalimiyim?

sonsuzol

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
117
19
30
Kizlar sizlere bisey danisicam demistim ya erkek arkadasim askerde diye. Gitmeden de annesi hep tanismak istedi bi kac kez isyerime geldi ama denk gelemedik.Neyse iste askere gittigi gün Allah kavustursun kizim demek icin aradi konustuk birazz. Erkek arkadasim gün asıri beni ariyor surekli arayamiyorum aradigimdada seni ariyorum sende annemi ara tanimis kaynasmis olursunuz diyor. Ona cekindigimi soyledim aramakla aramamak arasindayim. Yanlis anlasilirmi sizce

Annesini arayabilirsin onda sıkıntı yok. Ama erkek arkadaşın da seni aradığı kadar annesini de aramalı. Bunu yapmıyorsa yaptırmalısın. Yoksa tepkiyi çeken sen olursun. Bana bile yanlış geldi, sevgili aranır anne aramaz mı ayol.

Aramasina ararimda cekiniyorum iste :) Adinida biliyorumda ikilemdeyim ne diye baslanirki hehe dert ettiigim seye bak ya :))
kadının adı ayşedir atıyorum
-Ayşe teyze nasılsın? diye başlarsın öyle devam eder bu kadar kasarsan konuşamazsın rahat ol

Dedim zaten ben aramasina ararimda senindr sesini duymak ister dedimm annenide ara dedim

Aramaman kabahat

Ayy kizlar cesaretimi topladim aradim kiz kardesi (teyzesi) cikti telefona kendisi suan burda degil 1 dakikaya gelir soylerim aradiginizi dedi ararsa arar artik :)

Bence arama bosver basta hepsi melek sonra ıclerındekı kötü kaynana cıkıyor sımdıkı aklım olsa esımle sevgılıylen hıc aramazdm annesını gercı sımdıkı aklım olsa aılesını tanıdıktan sonra kosarak uzaklasrdm ordan :)

RAD

I Araadi konustuk bendr seni arayacaktim isten geldim unuttum dedi cok iyi birine benziyor yaa aradiktan sonra rahatladim zaman hemen gecsinnde tanisalim artik diyor :)
yani bir zahmet
Beni oraya getirme kalk git ara kadıncağızı zaten oğluşu askerde

Canım bak sana bişey anlatim,eşim askerdeyken biz nişanlıydık oda hep beni arardı derdi anneme ara söle iyi diye tmm dedim her aradığında aradım KV bi gün gine aradı konuşduk eşimle bende KV aradım söylim diye KV açdı azını yumdu gözünü seni arıyor hep seni soruyor sende inadına arıyon bilmemne ben aynen böle Halbuki eşim onlarıda arıyordu ankesörlüden çaldırıp kapıyordu ben geri arıyordum sürekli paramı dayanıyordu KV de yapıyormuş aramıyor geri neyse sen sen ol üç arıyorsa sevgilin sen KV bi ara kabak başına patlar

Yok kuzum oyle her aradiginda arayamam ki zaten hos karsilanmaz. Ama sevdicekte diyorki ara yakinlasin iste bence cokta samimi icli disli olmamak gerek diye dusunuyorum. Ki benim ailemde annemden haric kimse bilmiyor..ama.anneme dedim haberiniz olsun askerden sonra biseyler olacak dedim

Akıllı insanı severim ben çok salaklık ettim

E="NAZ__24, post: 40569311, member: 90330"]Sağol canım bende tecrübe çok nezaman istersen sor ben buralardayım[/QUOTE]
Buna cookkk sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…