Aramalı mıyım? Yardım noluurr

redrum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
391
98
Merhaba arkadaşlar,
Çok eskiden aşık olduğum bir çocuk vardı. Bana sosyal medya üzerinden msj atmıştı. Mesajlaştık bayağı bir ama farklı illerdeyiz bi türlü görüşemedik. Bi gece içkiliyken beni aradı. Sonra ben aradım çok kısa konuştu sanki memnun olmamış gibi. Ben bir daha aramayınca 2-3 gün sonra yine aradı ama görüşmekten konuşmadık. Sizce ben yine aramalı mıyım?

Mesaj atabilirsiniz. Yani konuşmaları icerigi vs bilmeden yorum yapamıyorum. Yazsaniz da cok uzun olur.
amaaan arayin gitsin ne olacak ya 3 gunluk dünya

Aman zaten neden hep beklenir bilmem.. Bekleye bekleye ömür geçiyor ara gitsin ucunda ölüm mü var sanki :)

Arama bence erkeklere birkere onu sevdigini vazgecemeyecegini hissetirirsen omrun boyunca cekersin .
Her an gidecekms gbi ol .asla
Ggmiycegni cok sevdgni hseetrme

Aramayın ama belki bir mesaj atabilirsin. Eğer konuşmak istiyorsa şu an mesajı gördüğünde o zaten seni arar

Aman ara gitsin ne kaybedersin ki hayat geciyor o beni arasin ben onu arasam mi o bana mesaj atsin bem onami atcam derken yaslaniyoruz ara konusursu iki muhabbetin belini kirarsiniz

Hayret..

Sarhoştum hatırlamıyorum bahanesine sığınmamış iyi bari
Düşündüm de, eğer alkol sık tüketen biri ise , her alkol kullandığında sizi arayacağı kanısına vardım ben

Şaka bir yana bence arama..

Daha yeni görüştüğüm eski bir arkadaşım falan olsa ve alkollüyken beni arasa ben soğurdum açıkçası. O ne öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…