Aralıkta doğum yapacak olanlarsağlikli kilo almaya var mısınız?

Bende 11 hafta 4 gunluk hamileyim ve bulantilatimdan dolayi gun gectikce kilo veriyorum hicbirsey yiyemiyorum:KK43: o yuzden saglikli beslenmeyo birakin beslenemiyorum bile.yemek yemeyi ozledim:KK43:

mrb kızlar, bende 5 haftalık hamileyim:) yarın ilk ultrason kontrolüm var, gebelik için hormon ilaçları kullandığımdan kilolu hamile kaldım 1.65 boy 65 kilo, o yüzden çok kilo almaya niyetim yok:) Hatta ilk üç ayda biraz kilo vermeye niyetim var gibi tabi bebişe zarar gelmesin diye beslenme uzmanıyla çalışıyorum. Gebelikte beslenme çok önemli çünkü bebeğin tüm yaşamını etkiliyor, ben hiç ekmek yemiyorum ama karbonhidrat olarak sabahları fix yulaf ezmesi+meyve yada yulaf kepeğinden yapılmış krep tüketiyorum :) Şimdilik günde 50 dk yürüyorum, doktorum izin verdi , tabi bunların hepsini kendimi yormadan yapıyorum. Yarın beslenme uzmanı gebelik beslenmesiyle ilgili baya bilgi aktaracak bana, hatta ilerde kalsiyum ve demir problemi yaşamamam için günlük almam gereken miktarları falan ayarlayacağız :) Benim tek kötü yanım, kahve, gerçi günlük kafein miktarını aşmadığımız sürece sıkıntı yokmuş... günde şekersiz 2 türk kahvesi ve 2 yeşil çayımı fix içerim. Öğretmen olduğum için okulda çayda içiyorum o zaman türk kahvelerinde biri gidiyor :KK70: Mide bulantılarımda başlamadı henüz, umarım hiç olmaz:)

Benim 6 haftalik ken baslamisti hala devam ediyo.bbende kahveye dayanamiyorum haftada bir kere iciyorum oda zarar veriyodur diye dusunuyodum gunde bir kere icilebilirmi ggercekten.bende ogretmenim o yuzden cok aliskanim

Benim 6 haftalik ken baslamisti hala devam ediyo.bbende kahveye dayanamiyorum haftada bir kere iciyorum oda zarar veriyodur diye dusunuyodum gunde bir kere icilebilirmi ggercekten.bende ogretmenim o yuzden cok aliskanim
Günde 1 kere içilebiliniyor ama ben yinede organ gelişimi için ilk 3 ay içmemiştim

ben her gün bir tane türk kahvesi fix içiyorum yanında da 2 bardak açık siyah çay, ya da bitki çayı... Hem beslenme uzmanıyla çalışıyorum, doktorum da , beslenme uzmanı da günlük kafein miktarını aşmadığım sürece kahve içmem de bir sıkıntı olmadığını belirtti. Hatta doktorum dozunda her şeyden yiyebilirsin, bitki çayı tüket, kazan kazan içmeyeceksin ya sonuçta dedi... Kahveye alışkın olan vücudunun kafein almadığından dolayı yaşadığı stres inan bebeğe daha çok zararlı diyerek bir sürü açıklama yaptı. Ben içicem valla :) içmeden duramam yani:)

59 KİLO İLE KALIP 75 KİLOYA ÇIKMIŞTIM İLK HAMİLELİĞİMDE
ŞİMDİ 64 İLE KALDIM 16 HAFTALIĞIZ 63 KİLOYA DÜŞTÜM BAKALIM SONUNA DOĞRU NASIL OLACAK KİLOLAR.

desenize bende durum vahim 72 ile hamile kaldım 78 olmuşum az yemeğe çalışıyorum ama birazda bünye ile alakalı sanırım ama gören kilo almamşsın diyo farkında değiller :)

Ge
desenize bende durum vahim 72 ile hamile kaldım 78 olmuşum az yemeğe çalışıyorum ama birazda bünye ile alakalı sanırım ama gören kilo almamşsın diyo farkında değiller :)
gerçekten bünyrden bünyeye değişio benim 20 haftalık şuanda 2,5 kilo aldım bebeğin gelişimide önde önemli olan dengeli beslenmek ve canınımız mı çekio yiyin ama abattmayın ben atada cips bile yiyom napiim

X