- 27 Mayıs 2015
- 24
- 5
- 33
- Konu Sahibi aglayancayir
Bende 11 hafta 4 gunluk hamileyim ve bulantilatimdan dolayi gun gectikce kilo veriyorum hicbirsey yiyemiyorum o yuzden saglikli beslenmeyo birakin beslenemiyorum bile.yemek yemeyi ozledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günde 1 kere içilebiliniyor ama ben yinede organ gelişimi için ilk 3 ay içmemiştimBenim 6 haftalik ken baslamisti hala devam ediyo.bbende kahveye dayanamiyorum haftada bir kere iciyorum oda zarar veriyodur diye dusunuyodum gunde bir kere icilebilirmi ggercekten.bende ogretmenim o yuzden cok aliskanim
Valla canim ben 3 ayin içindeyim ikili 2-3-4 testleri yapmicam o sebeple 14 veya 13 haftalik olunca gidicem cinsiyeti öğrenmek için, insallah sağliklidir ama bi kizim var bide oğluşum olsa fena olmaz :)Bebislerinizin cinsiyetleri belli oldumu ;-)
Benim 6 haftalik ken baslamisti hala devam ediyo.bbende kahveye dayanamiyorum haftada bir kere iciyorum oda zarar veriyodur diye dusunuyodum gunde bir kere icilebilirmi ggercekten.bende ogretmenim o yuzden cok aliskanim
Brn de ilk zamanlar kahveden yiksiniodum ama şimdi yorulunca canım istio bi dincan yapıom okadarfan bişi olmaz dedi doktorumEn şanslı benim sanırım bu konuda; ne çay ne de kahve içebiliyorum
Tiksindim direkt
Bebislerinizin cinsiyetleri belli oldumu ;-)
gerçekten bünyrden bünyeye değişio benim 20 haftalık şuanda 2,5 kilo aldım bebeğin gelişimide önde önemli olan dengeli beslenmek ve canınımız mı çekio yiyin ama abattmayın ben atada cips bile yiyom napiimdesenize bende durum vahim 72 ile hamile kaldım 78 olmuşum az yemeğe çalışıyorum ama birazda bünye ile alakalı sanırım ama gören kilo almamşsın diyo farkında değiller :)