Aralıkta doğum yapacak olanlarsağlikli kilo almaya var mısınız?

merhaba arkadaşlar ben de kilo almaktan cok korkuyorum ilk hamileliğimde 10 kilo almıştım ama 65 ile hamile kaldım bu hamilelikte de 57 ile kaldım 70i görmek istemiyorum canım atlı cok çekmiyor varsa yoksa acı ekşi..küçül sneakers aldım tadımlık olanlardan gun iinde 1 tane yiyorum kahvaltım da bazen tost bazen yumurta zeytin vb. öğlen normal dun kısır yedim cok canım çekmişti. aksamda canım istemedi 2 kaşık sehriye corbaı yedim 7 den sonra hiç yemiyorum..bu arada sat 21 mart 4 gun önce bhcg 134 cıktı daha doktora gitmedim cunku ilk gebeliğimde gittiğimde cok üzmüşlerdi bos gebelik diye simdi gitmicem 1 hafta daha.size tavsiyem içinizin sesini dinleyin drlara cok güvenmeyin onlara bilmiyorlar yani eşinizle hangi tarihlerde beraber olduğunuzu değil mi bir siz bilirsiniz..

Canim hos geldin saglikla kucagina al insallah, cok az kilo almissin ben ilk gebeligimde 22 kilo aldim cok zor geldi bana o yuzden simdi dikkatliyim hayirlisi olsun. Ayrica dedigin gibi bende doktorlarin her dedigine itibar etmeyenlerdenim

kese gözüküyor ztn şu an..her hafta gidiiyorum ben doktora ..dün gittim yarında randevum var

Selam hamisler benimde ilk gebeligim 54 kiloda basladim sanirim suanda 55 56arasinda oynuyor 2ay oldu. Sabah kahvaltilarimi zar zor yapiykrum bebisim acikti diyip yataktan zorla kalkiyorum sanirim sivi alimiyla sorunum var wc de kendime bi bolum hazirlicam az kaldi bu yuzden fazla su icmekten korkuyorum siz neler iciyorsuniz su ve sutten baska aklima saglikli bisey gelmiyor hazirlardan zaten icmiyorum

Slm arkadaşlar
Ben hiç birsey yiyemiyorum sürekli bulantIm var ne olacak böyle

Selam herkese, bende 64 ile başladım. .her ne kadar bu aralar koku hassasiyeti ve mide bulantilaridan cok bir sey yiyemiyorum, ama korkmuyorum desem yalan olur fazla kilo almaktan. Saglikli beslenmek icin ne yapmak lazim ki? Birde insallah kismetse aralik basinda geliyor ufaklik :) bulantilarim olmasa hamis oldugumu hissetmiyorum hic..

Anneler merhaba :) bebeğim 7 haftalik tahmini doğum yapacağım tarih aralik 10 veya 12 , kesesinide gördük kalp atişlarini da duyduk çok şükür :)

Eklentiler

• IMG_20150507_123649.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 59
Ben de 59 kilo ile hamile kaldım. Şuan 60 kiloyum. Boy 1,68. Almam gereken kilo benim de hesaplamalarda 11,5-18 kg çıktı. Canım hiç tatlı istemiyor. Çay ve kahveden direkt soğudum, hiç içmiyorum. Hergün sabah 1 bardak süt içmeye çalışıyorum. Bazen günaşırı içiyorum. Yumurtayı hergün yemek istiyorum aslında ama yumurtayı hergün tüketince yüzüm kabarıyor çocukluktan beri :) Ondan dolayı onu da 2 günde 1 ya da 3 günde 1 tüketiyorum. Bol bol erik yiyorum :) Eriğe normalde bu kadar düşkün değildim, oysa şimdi favorilerim arasında :) Muz tüketiyorum. Ceviz, badem, kuru kayısı tüketiyorum. Ben kırmızı et yiyemiyorum. Bi köfte, kıyma falan yiyebiliyorum. Et konusunda sıkıntım var aslında. Balık da çok tüketmiyorum, onu da tüketmem lazım aslında.. off napıcam bilmiyorum. Asıl yemem gerekenleri çok yiyemiyorumm

Ilk hamilelik yaş 39 tecrübelerinize ihtiyacım var tüp bebek 63 başladım en son 66 idim makarna hayatımdan çıktı bazen çok nadir yiyorum ama pirinç yemem bulguru seviyorum ve yiyorum bu sırlar ekmeği abarttım bide kızartmayı hiç yemezdim ama hamilelikte yiyorum yoğurtsuz hiç birşey yemem boy 1.67 falan 14 haftalık doğum için verilen zaman 20 Kasım eleştirilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Bende 59 kiloydum gebelikten sonra bulantı iştahsızlık 57 yaptı 2 hafta önce 58 olmuşum. Çalışan gebeyim bende..
Sabahları kahvaltı 2-3 dilim ekmek yiyebiliyorum. 11 - 11 bucuk arası ceviz atıştırıyorum.
1 de öğle yemegi corba - ana yemek - pilav belki - salata ve yogurt mutlaka alıyorum. :)
Saat 4 4 bucuk arası da meyve yiyorum.
Akşam da ekmeksiz ana yemek pilav makarna ve salata :)
Yatana kadar da canım hiç bir şey yemek istemiyor isterse de meyve atıştırıyorum.

Bazı günler dondurma kek çikolata atıştırmaları yapıyorum azıcık oda içim de mutlu olsun :)
Bazen de hep mi aynı şeyleri yiyorum diyerek kendime kızıyorum neler yiyebilirim diye düşünüyorum.
Bir de önceden balık yiyordum ama geçen hafta itibaren ton balıklı salata yapıyorum aksamları yiyorum.

canim öncelikle hayirli olsun sağlikla kucagina al insallah.. Hamilelikte saglikli beslenmek cok onemli ben bu ara maalesef kendimi kaybettim hersey yiyorum bebegim 2 aylik ve 2 kilo aldim , tekrar saglikli beslenmeye yonelecem insallah..

canim öncelikle hayirli olsun sağlikla kucagina al insallah.. Hamilelikte saglikli beslenmek cok onemli ben bu ara maalesef kendimi kaybettim hersey yiyorum bebegim 2 aylik ve 2 kilo aldim , tekrar saglikli beslenmeye yonelecem insallah..
Ilk zamanlar bende öyleydim sonra normala girdi aç tavuklar gibi herşeye saldırdıydım ama şimdi biraz iyiyim

nopromises ben de sizin gibiyim. normalde de balık hiç yemem, kırmızı eti kıyma olarak tüketirim. yediğim bi tavuk vardı artık o da yok. 13. haftadayım ve agzıma tavuk koyamıyorum. artık dıkkat etmemız lazım ama ne kadar zorlasam da cok bulanıyorm

Merhaba arkadaşlar. Bende Aralık annesi olacağım inşallah. Şu anda 10+5 haftalık hamileyim yani 11. haftamdayım. 6.haftada bulantılarım başladı ve hala devam ediyor maalesef. 8. haftamızda bebeğimizi gördük ve kalp atışlarını duyduk çok şükür. Önümüzdeki hafta da 2 li tarama testi için randevumuz var. Bakalım miniğimiz nasıl ve cinsiyetini göstercek mi bize :) Ben hamileliğimi öğrendiğimde 59 kiloydum boyum 1.74, bulantılar dolayısıyla 57 kiloya kadar düştüm ,şu sıralar biraz daha yemeye başladığım için ( kuru ekmek poğaça vs) tekrar 59 a çıktım.

Evet ilk zamanlarda bende verdim bulantılarfan kokulardan ama şimdi 3.ayım bitti 400 grm alımmswdece bence önemli olan sağlıklı beslenip dikkat etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…