- 19 Aralık 2011
- 583
- 165
- 37
-
- Konu Sahibi aglayancayir
Canim hos geldin saglikla kucagina al insallah, cok az kilo almissin ben ilk gebeligimde 22 kilo aldim cok zor geldi bana o yuzden simdi dikkatliyim hayirlisi olsun. Ayrica dedigin gibi bende doktorlarin her dedigine itibar etmeyenlerdenimmerhaba arkadaşlar ben de kilo almaktan cok korkuyorum ilk hamileliğimde 10 kilo almıştım ama 65 ile hamile kaldım bu hamilelikte de 57 ile kaldım 70i görmek istemiyorum canım atlı cok çekmiyor varsa yoksa acı ekşi..küçül sneakers aldım tadımlık olanlardan gun iinde 1 tane yiyorum kahvaltım da bazen tost bazen yumurta zeytin vb. öğlen normal dun kısır yedim cok canım çekmişti. aksamda canım istemedi 2 kaşık sehriye corbaı yedim 7 den sonra hiç yemiyorum..bu arada sat 21 mart 4 gun önce bhcg 134 cıktı daha doktora gitmedim cunku ilk gebeliğimde gittiğimde cok üzmüşlerdi bos gebelik diye simdi gitmicem 1 hafta daha.size tavsiyem içinizin sesini dinleyin drlara cok güvenmeyin onlara bilmiyorlar yani eşinizle hangi tarihlerde beraber olduğunuzu değil mi bir siz bilirsiniz..
Benim her iki gebeliğim birbirinden farkli oldu şöyle ki; ilk bebegime hamile kaldim doktora gittim son adete gore bebek 2 aylik ama aslinda 1 aylikti bebeğim :) simdikiyse adetten bittigi gun oldu cunku hemen sonrasi bir suru belirtim oldu ve esime dedim hamileyim gor bak diye, yani sen kendinden eminsen bekle ve sonra git doktora kese gorunecegi zaman
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim :)arkadaşlar sonucumu aldım. 416 dan 1152 ye yükselmiş çok mutluyum. Teşekkür ederim hepinize :)))
canim öncelikle hayirli olsun sağlikla kucagina al insallah.. Hamilelikte saglikli beslenmek cok onemli ben bu ara maalesef kendimi kaybettim hersey yiyorumIlk hamilelik yaş 39 tecrübelerinize ihtiyacım var tüp bebek 63 başladım en son 66 idim makarna hayatımdan çıktı bazen çok nadir yiyorum ama pirinç yemem bulguru seviyorum ve yiyorum bu sırlar ekmeği abarttım bide kızartmayı hiç yemezdim ama hamilelikte yiyorum yoğurtsuz hiç birşey yemem boy 1.67 falan 14 haftalık doğum için verilen zaman 20 Kasım eleştirilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Ilk zamanlar bende öyleydim sonra normala girdi aç tavuklar gibi herşeye saldırdıydım ama şimdi biraz iyiyimcanim öncelikle hayirli olsun sağlikla kucagina al insallah.. Hamilelikte saglikli beslenmek cok onemli ben bu ara maalesef kendimi kaybettim hersey yiyorumbebegim 2 aylik ve 2 kilo aldim , tekrar saglikli beslenmeye yonelecem insallah..
nopromises ben de sizin gibiyim. normalde de balık hiç yemem, kırmızı eti kıyma olarak tüketirim. yediğim bi tavuk vardı artık o da yok. 13. haftadayım ve agzıma tavuk koyamıyorum. artık dıkkat etmemız lazım ama ne kadar zorlasam da cok bulanıyorm
Evet ilk zamanlarda bende verdim bulantılarfan kokulardan ama şimdi 3.ayım bitti 400 grm alımmswdece bence önemli olan sağlıklı beslenip dikkat etmekMerhaba arkadaşlar. Bende Aralık annesi olacağım inşallah. Şu anda 10+5 haftalık hamileyim yani 11. haftamdayım. 6.haftada bulantılarım başladı ve hala devam ediyor maalesef. 8. haftamızda bebeğimizi gördük ve kalp atışlarını duyduk çok şükür. Önümüzdeki hafta da 2 li tarama testi için randevumuz var. Bakalım miniğimiz nasıl ve cinsiyetini göstercek mi bize :) Ben hamileliğimi öğrendiğimde 59 kiloydum boyum 1.74, bulantılar dolayısıyla 57 kiloya kadar düştüm ,şu sıralar biraz daha yemeye başladığım için ( kuru ekmek poğaça vs) tekrar 59 a çıktım.