Aralıkta doğum yapacak olanlarsağlikli kilo almaya var mısınız?

merhaba,benim son adet tarihimde 51 kiloydum hamile olduğumu öğrendiğimde 4 haftalıktı ve 53 kilo olmuşum şok oldum :KK43: en son çarşamba günü tartıldım 700 gr daha almışım.çikolatayı çok severdim şimdi hepten müptelası oldum bırakamıyorum.sanırım ben çoook kilo alacağım :KK43:

kızlar ben de 8 kilo fazlalıkla hamile kaldım 68 kiloydum şimdi 69.5 olmuşum ..çok canım sıkılyor zaten kilo almaya müsaitim boy da kısa olunca hemen ortaya çıkıyor..çok moralim bozluyor kilo alıyorum aslında çok da yemiyorum ama uykum çok var akşam 8de yatıyorum dayanamıyorum offfff çok kilo almaktan korkuoyrum

Kizlar ilk defa anne olacaklar cok dikkatli olun genetiginizde iyi drğilse cok hasarli kalir vucudunuz ve paraya kiyip catlak kremi alin vucudunuza kilo almaya baslayinca sürün, ben genetik olarak sansli olanlardanim 0 gobek ama kalcam var maalesef bide o catlak kremlerini pahali bulup ucuz aldim belimde catlak kaldi cok sukurku karnimin ortasina bisey almadi bazilarinda oluyormus vucudunuzu iyi taniyin daha cok cocuk yapiciz insaallah :)

Kizlar ilk defa anne olacaklar cok dikkatli olun genetiginizde iyi drğilse cok hasarli kalir vucudunuz ve paraya kiyip catlak kremi alin vucudunuza kilo almaya baslayinca sürün, ben genetik olarak sansli olanlardanim 0 gobek ama kalcam var maalesef bide o catlak kremlerini pahali bulup ucuz aldim belimde catlak kaldi cok sukurku karnimin ortasina bisey almadi bazilarinda oluyormus vucudunuzu iyi taniyin daha cok cocuk yapiciz insaallah :)
çatlak kremi işe yaramıyor diyorlar.ne yapıcaz ki?ben bio oil almayı düşünüyorum yurt dışında bunu öneriyorlarmış bir arkadaşım isviçrede sormuş en iyisi bio oil demişler.o şimdi kullanıyor bakalım bende alıcam inşallah işe yarar çünkü benim karnım şimdiden çok kaşınıyor.

çatlak kremi işe yaramıyor diyorlar.ne yapıcaz ki?ben bio oil almayı düşünüyorum yurt dışında bunu öneriyorlarmış bir arkadaşım isviçrede sormuş en iyisi bio oil demişler.o şimdi kullanıyor bakalım bende alıcam inşallah işe yarar çünkü benim karnım şimdiden çok kaşınıyor.
Canim biraz pahali bi marka vardi eczanede sormustum cok ise yariyormus ama pahali diye almadim uygun aldim allahtan sadece legen kemigimin yani catladi yoksa corak topraklar gibi olacaktim :KK70:

Canim biraz pahali bi marka vardi eczanede sormustum cok ise yariyormus ama pahali diye almadim uygun aldim allahtan sadece legen kemigimin yani catladi yoksa corak topraklar gibi olacaktim :KK70:
:) çok güldüm yaa çorak topraklar... sanırım o çorak topraklar gibi olacam ben.siz n.e kullanıyorsunuz.kakao yağı iyi geliyo diyenler var valla herkes bir şey diyor

4 haftalık olmadan öğrendiğimde tam 60 kiloydum. Şu ana kadar 2 haftada 300 gr almışım sadece. İyi gidiyoruz gibi :KK73:

Valla bende sabitim şuan 6 haftalik oldu sanirim ekmek yemiyorum hamur işlerinden uzak durmaya calisiyorum bakalim kac kilo alacaz ya :)

:) çok güldüm yaa çorak topraklar... sanırım o çorak topraklar gibi olacam ben.siz n.e kullanıyorsunuz.kakao yağı iyi geliyo diyenler var valla herkes bir şey diyor
Valla canim ben ilk gebeligimde doktorumun verdigi bir yaği kullandim cok şükür ki çok çatlamadım vucudum aliskin oldugu icin tekrar kullanmalimiyim bilmiyorum bakalim artik :)

C
Arkadaşlar merhaba:) Allah kismet ederse aralikta ikinci bebegimi kucagima alacagim, ilk gebeligimde 58 kilodan 82 firladim haliyle büyük bir travma oldu benim icin yedim de yedim :) şimdi ki kilom 59 kizim iki yaşında karnimda ki de tahminen 5 haftalik, bu dogumumda en fazla 15 kilo almak istiyorum bu sebeple hemen bazı gıdalari hayatimdan cikardim hem bebegimin saglikli büyümesine katkili hemde benim kontrollü kilo almama yardimci gidalarla besleniyorum:) ekmek,şeker,paketlenmiş tüm gidaları hayatimdan cikardim. Kahvaltida haslanmis yumurta , zeytin,peynir,ceviz veya findik,kuru kayisi veya kuru incir,kuru üzüm, öğlen yemeklerimde sivi tarz yemekler ve yogurt aksam etli yemek ve salata gece yine yogurt simdilik boyle besleniyorum insaah cok kilo almam :) sizde kilonuzu ve almak istediginiz kiloyu paylasin fikir alis verisinde bulunuruz.
canım sana bişe sormak istiyorum muhtemelen hamileliğin aynı haftasındayız. Son adet tarihin nedir acaba. Benim 16.03.2015 ve 24.04.2015 de test yaptırdım sonuç beta hcg 416 fakat bu sonucu doktorum 24 ünde 6 haftalık gebe olduğumu bu sonucun çok düşük olduğunu ve büyk ihtimalle gebeliğin sonlanacağını devam etmeyeceğini söyledi. Başka bi doktora gittim o da aynı tarihte 4-5 haftalık gebe olduğumu ve sonucun gayet normal olduğunu söyledi. Günlerdşr o kadar canım sıkkın ki birde sana sorayım dedim senin değerler nasıldı diye

bende dün dr gittim kese içinde bebek gözükmüyor dedi adete göre hesaplayınca 7+2 günlük kafam iyice karıştı.kan tahlili istedi benden bugün sonuç alacağım umarım birşey çıkmaz...

C
canım sana bişe sormak istiyorum muhtemelen hamileliğin aynı haftasındayız. Son adet tarihin nedir acaba. Benim 16.03.2015 ve 24.04.2015 de test yaptırdım sonuç beta hcg 416 fakat bu sonucu doktorum 24 ünde 6 haftalık gebe olduğumu bu sonucun çok düşük olduğunu ve büyk ihtimalle gebeliğin sonlanacağını devam etmeyeceğini söyledi. Başka bi doktora gittim o da aynı tarihte 4-5 haftalık gebe olduğumu ve sonucun gayet normal olduğunu söyledi. Günlerdşr o kadar canım sıkkın ki birde sana sorayım dedim senin değerler nasıldı diye
canim benim son adet tarihim 16 martti ,ben kan testini adetimin olacağı gün nisanin 15 de yaptim degerim 194.94 çikti ve o günden beri hastahaneye gitmedim halada gitmicem q hafta sonra gidecem. Bence sen baska bir doktorada görün gec döllenme filan olmus olabilir gibi birsey demedi mi o doktorlar?

bende dün dr gittim kese içinde bebek gözükmüyor dedi adete göre hesaplayınca 7+2 günlük kafam iyice karıştı.kan tahlili istedi benden bugün sonuç alacağım umarım birşey çıkmaz...

internetten kan tahlili sonucuma baktım bhcg 36.072,35 dediğim gibi ben yumurtlama gününe göre hesaplıyorum yani benim hesabıma göre 5+3 günlük...YANİ SON ADET TARİHİ HİKAYE

Canim niye hemen kötü düşünüyorsun gec döllenme filan olabilir zaten gercekten sagliksiz olunca düşüyor bebek lütfen olumlu olun. Ben dün büyük bahar temizligi yaptim ki bilirsiniz nasil zordur ama bebegimin keyfi yerinde heralde fakat bi gün oturduğum yerdede kaybedebilirim yani varsa ona verilen omur seninle kalir bebegin insallah iyidir bebis

internetten kan tahlili sonucuma baktım bhcg 36.072,35 dediğim gibi ben yumurtlama gününe göre hesaplıyorum yani benim hesabıma göre 5+3 günlük...YANİ SON ADET TARİHİ HİKAYE
Aynen öyle ben mesela o kadar eminimki adetimin bittigi gün hamile kaldigima yani yumurtalama günü adet başlangici bitisi hikaye bosuna dert ediyor insanlar

Canim niye hemen kötü düşünüyorsun gec döllenme filan olabilir zaten gercekten sagliksiz olunca düşüyor bebek lütfen olumlu olun. Ben dün büyük bahar temizligi yaptim ki bilirsiniz nasil zordur ama bebegimin keyfi yerinde heralde fakat bi gün oturduğum yerdede kaybedebilirim yani varsa ona verilen omur seninle kalir bebegin insallah iyidir bebis

ben bebekte birşey var demedim canım adet tarihine göre inatla hesaplanıyor ona diyorum..ztn daha 5 haftalık kese içinde bebeğin görülmesi imkansız..

ben ısrarla 4 doktora da aynı şeyi söyledim..Bakın benim son adet tarihime göre değil yumurtlama gününe göre hesaplayın diye..Sonra bebek yok diye telaş yapıyor..

Yahu adetli insan ilişkiye mi giricekte çocuk olacak..7 haftalık diyor bana.

Canm geç döllenmedir benmde öyle hormalde adet tarihine göre hesaplarsam şuan 9.hafta içinde olacaktım ama geç döllenmeden dolayı ultrasyonda 7+7 görünüyor şuan benm

ben bebekte birşey var demedim canım adet tarihine göre inatla hesaplanıyor ona diyorum..ztn daha 5 haftalık kese içinde bebeğin görülmesi imkansız..

ben ısrarla 4 doktora da aynı şeyi söyledim..Bakın benim son adet tarihime göre değil yumurtlama gününe göre hesaplayın diye..Sonra bebek yok diye telaş yapıyor..

Yahu adetli insan ilişkiye mi giricekte çocuk olacak..7 haftalık diyor bana.
Benim her iki gebeliğim birbirinden farkli oldu şöyle ki; ilk bebegime hamile kaldim doktora gittim son adete gore bebek 2 aylik ama aslinda 1 aylikti bebeğim :) simdikiyse adetten bittigi gun oldu cunku hemen sonrasi bir suru belirtim oldu ve esime dedim hamileyim gor bak diye, yani sen kendinden eminsen bekle ve sonra git doktora kese gorunecegi zaman

X