Aralıkta doğum yapacak olanlarsağlikli kilo almaya var mısınız?

aglayancayir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
442
329
Arkadaşlar merhaba:) Allah kismet ederse aralikta ikinci bebegimi kucagima alacagim, ilk gebeligimde 58 kilodan 82 firladim haliyle büyük bir travma oldu benim icin yedim de yedim :) şimdi ki kilom 59 kizim iki yaşında karnimda ki de tahminen 5 haftalik, bu dogumumda en fazla 15 kilo almak istiyorum bu sebeple hemen bazı gıdalari hayatimdan cikardim hem bebegimin saglikli büyümesine katkili hemde benim kontrollü kilo almama yardimci gidalarla besleniyorum:) ekmek,şeker,paketlenmiş tüm gidaları hayatimdan cikardim. Kahvaltida haslanmis yumurta , zeytin,peynir,ceviz veya findik,kuru kayisi veya kuru incir,kuru üzüm, öğlen yemeklerimde sivi tarz yemekler ve yogurt aksam etli yemek ve salata gece yine yogurt simdilik boyle besleniyorum insaah cok kilo almam :) sizde kilonuzu ve almak istediginiz kiloyu paylasin fikir alis verisinde bulunuruz.

ben 63 kg çıktım 87 kg ile bitiririm o zaman uuuuuuu çok zor..Ben kahvaltı yapamıyorum.1 günde bir normalde de pek kahvaltı yapmam zaten. Bakalım ne olacak

Bende ilk hamileliğimde 63 ile başlayıp 83 ile bitirmiştim =)
Doğumdan 1 sene sonra 57 olmuştum.
Şimdiki hamileliğime 60 ile başladım. Umarım çok almam

İnşallah canim, ben ilk oldugu icin bilincsizdim ama tecrube ettim saglikli beslenip saglikli kilo alacagim bu gebeligimde insallah :) hafta hafta aldigimiz kilolarida paylasalim bence

Olur tabii.
Ben çok meyva yemekten kilo almıştım oğlumda. Bu sefer temkinli gitmeye çalışacağım ama bakalım nereye kadar Kilolar öyle böyle gidiyor, aşırı olmadıktan sonra tabii
Kahvaltımı senin yaptığın gibi yapıyorum. Bir gün sebze bir gün et yemeği tüketiyoruz ailecek. Yemeklerin yanında yoğurt genelde oluyor. Akşamları da sütümü içmeye çalışıyorum

Süt hariç benim beslenmem seninle ayni, kilo veriliyor elbet ama vucutta hasar birakiyor artik dikkatli olacagim ayni psikolojiyi tekrar istemiyorum :)

benimle aynıymış kilon başladığında.. 20 kg çok büyük verilemeyecek bir kilo değil sanırım.

haklısın canım sanırım son 3 ay kilo daha çok alınıyor

Kızlarr, bende aralığın başında hayırlısıyla doğuracağım gibi görünüyor. 77 kiloyla hamile kaldım. İlk gebeliğim normalde de yapılı bir bayanım. Boyumda 1.83 şu anda da 78 kiloyum. Ama çok kilo almaktan korkuyorum. İnşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz. Sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…